Serwis klimatyzacji w Łodzi

Romeo147

Nowy
Auto
Była Alfa Romeo 147
Cześć. Poszukuję dobrego serwisu klimatyzacji w Łodzi. Chcę przywrócić do życia klimę w swojej 147. Podejrzewam, że oprócz odgrzybienia i nabicia konieczne będzie również sprawdzenie jej szczelności i ogólnego stanu technicznego. Możecie coś polecić? Pozdrawiam i z góry dzięki!

Tu z własnego doświadczenia polecę Pana z ul. Beskidzkiej.
Dawno nie spotkałem tak komunikatywnego i nastawionego na rozwiązanie probelmu klienta "mechanika".

Widać, że wie jak ogarnąć, a jak istnieja jakieś ryzyka to po prostu o nich mówi przed robotą.
U mnie temat ogarniety na czas. Co ciekawe i po i przed naprawą był czas na kilka słów co i jak co rzadko się zdarza.

Szybko i solidnie, bez zastrzeżeń.

Auto Team - napełnianie i serwis klimatyzacji, webasto Łódź
Ul. Warszawska 8, 91-862 Łódź
507 350 000

Szybko i solidnie, bez zastrzeżeń.

Auto Team - napełnianie i serwis klimatyzacji, webasto Łódź
Ul. Warszawska 8, 91-862 Łódź
507 350 000

Tu niestety mam mieszane uczucia.
Robiłem tam Webasto i dwukrotnie po ich pracy wracałem (po kilku tygodniach) bo były problemy z pracą układu w tym z jego załaczaniem wynikające bezośrednioz samego webasto. Przeciętna komunikacja i terminowość.
Kolega wykoanywał naprawe klimatyzacji i niestety skończyło sie urwanymi plastikami + ich naprawa na wkręty.

Warsztat nie jest zły i na pewno jest wiedza, ale trzeba dobrze przypilnować tematu zeby sie nie naciąć.

Amortyzatory
Powrót