• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

service manual Alfa Romeo GT

• Autor wątku Autor wątku omen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

omen

Nowy
Auto
GT
Witam.
Tak jak w temacie poszukuję service manual do Alfy Romeo GT 1.9JTD
Z góry dzięki za wszelką pomoc.

Napisz do Fiat Auto Poland

Niestety nie pamietam adresu e-mail

Ja potrzebowałem instrukcje obsługi w językupolskim do mojej 156.

Po dwóch tygodniach przesłali mi 2 egzemplarze :lol: :

Service manual? hmm... owszem fiat auto poland za darmo moze wysłac, ale nie service manuala, a instrukcję obsługi. Wiem, wszak sam po takową dzwoniłem (alfa gtv), niestety juz nie mieli, jednak zapewnili mnie, ze pojawi się niedługo w wersji elektronicznej na nowo tworzonej stronie alfaromeo.pl

witam
gdy napisalem do FAP odpisano mi ze moga mi sprzedac instrukcje obsługi do GT, za jedyne 170,00zl lub cos kolo tego...podziekowalem im, inna sprwa ze trwalo to troszke ok. 2-3 miechy.

mam polską instr obsługi do GT , sam mam tylko xero , ewentualnie mogę skserować i przesłać (koszt xero + przesyłka) , jest toto dość grube uprzedzam

Ostatnia edycja:
Zadzwoń pod ten numer , jeśli bedą miec wyślą Ci bezpłatnie :)
Tel : (033) 8135607 i podaj szczegóły samochodu, swoje dane i adres

wlasnie pod ten numer dzwonilem i dupa, za okolo 2stowki moga mi sprzedac

Amortyzatory
Powrót