Są chetni na lokalny spocik w KRK..??

• Autor wątku Autor wątku TOMAS 156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

TOMAS 156

Guest
Nawiązując do tematu fajnie by sie było spotkac w Krakowie zapraszam oczywiscie nie tylko krakowiaków ale takze wszystkich pasjonatów tej marki... Data i miejsce myśle ze jest jeszszcze do ustalenia.. Np.. wekend albo dzien tygodnia jak kto uwaza....

można i się spotkać byłem wczoraj w krk strasznie tam u was zimno jest. narazie zobaczmy ile będzie chętnych

Kosiar napisał:
można i się spotkać byłem wczoraj w krk strasznie tam u was zimno jest. narazie zobaczmy ile będzie chętnych
Kosiar dlaczego sprzedałeś AR?? A CO DO ZIMNA TO TYLKO WCZORAJ TAK BYŁO JUZ MA BYC CIEPŁO..

Zimno jest, bardzo zimno ;//
Mozna by poczekac az troche sie ociepli i zrobic taki z ogniskiem i wogle..

Jeśli tylko będę w KRakowie, to stawię się. :) Orientacyjna data? Koniec lutego? Od 7. do 15. lutego jestem aut, jakby co. ;)

Alfalotnik napisał:
Zimno jest, bardzo zimno ;//
Mozna by poczekac az troche sie ociepli i zrobic taki z ogniskiem i wogle..
Jak już tam uważasz.. Najpierw trzeba zebrac paru chetnych... i cos sie pomysli...Fajnie by sie było spotkac.. W dobrym towarzystwie nigdy zimno nie jest...

bimski napisał:
Jeśli tylko będę w KRakowie, to stawię się. :) Orientacyjna data? Koniec lutego? Od 7. do 15. lutego jestem aut, jakby co. ;)
co do daty to jeszcze nie wiem... jak będzie nas wiecej to wtedy sie dogadamy...

Ja też chętnie jeśli termin nie będzie kolidował z innymi sprawami.

Ja też sie pisze z wielką chęcią. Mam nadzieję że spotkamy się niebawem a nie dopiero w lecie.
Pozdrawiam.

Gopcio napisał:
czemu zawsze krk moze kat ???
Może dlatego, że mowa o lokalnym spocie? ;) Poza tym zupełnie dobrowolnym, wobec czego - nie chcesz, albo Ci nie pasuje, nie przyjeżdżasz.

witam i pozdro for all, spocik jak najbardziej jestem za, najlepiej najszybciej zeby wykorzystać ten snieg i sie troszku poslizgac he :D

No właśnie na śniegu mogłoby byc ciekawie. Już nie moge sie doczekać :DDD

jeśli termin pozwoli, i moja bella przestanie kaprysić ;// to się pisze :)

Amortyzatory
Powrót