dziadzia82
Aktywny
- Auto
- Julka 2018 150Mair Veloce . Stelvio Sprint 2020
Jakie wrażenia z skrzynią?Ti 1.5 175 km
Wiem ze juz jest nowy soft do tych skrzyń na MY26 na wieszanie obr.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakie wrażenia z skrzynią?Ti 1.5 175 km
Nie zauwazylem nic niepokojacego nie szarpala ,nie zawieszala sie ,chociaz wydaje mi sie ze zmienia biegi wolniej niz 8 hp w Giulli,jezdzilem tylko w trybie N i D w D nie wylacza sie w ogole silnik spalinowy podczas jazdy ,nie wiem czy w przedlifcie tez tak byloJakie wrażenia z skrzynią?
Wiem ze juz jest nowy soft do tych skrzyń na MY26 na wieszanie obr.
Dokładnie tak samo.D nie wylacza sie w ogole silnik spalinowy podczas jazdy ,nie wiem czy w przedlifcie tez tak bylo
Ciekawe czy to tylko kwestia statystyki, czy też faktycznie czymś się jeszcze różni ten rocznik.Co do łańcuszka najwiecej przypadków to rok 2023.
Tak twierdza po obserwacjach Włosi
A w jakim trybie jeździsz?Moja z 2022 już ma 88000 przebiegu i nie ma śladu ten usterki,
Trzeba zagadać w ASO jeśli ma się zaprzyjaźnionego. Niech wleja Total ineco first 0W30 to co wlewaja do 1.6 PureTech.tyle że w ASO leją 0W20 - ja akurat zmienić będę mógł dopiero za niecałe 3 lata (5 lat gwarancji + kontrakt na przeglądy). po gwarancji do rozważenia - pytanie czy to powinno być 0W cyz 5W?
at 75tyle że w ASO leją 0W20 - ja akurat zmienić będę mógł dopiero za niecałe 3 lata (5 lat gwarancji + kontrakt na przeglądy). po gwarancji do rozważenia - pytanie czy to powinno być 0W cyz 5W?
Ma też zamówiona GW 5 lat 75 tys wraz pakietem przeglądów w cenie cena okey 6600zltyle że w ASO leją 0W20 - ja akurat zmienić będę mógł dopiero za niecałe 3 lata (5 lat gwarancji + kontrakt na przeglądy). po gwarancji do rozważenia - pytanie czy to powinno być 0W cyz 5W?