• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Rozkodowane radio.

• Autor wątku Autor wątku kamil787
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kamil787

Guest
Pytanie: czy istnieje taka mozliwosc, ze po odlaczeniu akumulatora i po ponownym podpieciu, radio zostanie rozkodowane, i konieczne bedzie wprowadzanie kodu w celu uruchomienia radia??? Skad wziac kod jesli go nie posiadam???

kamil787 napisał:
Pytanie: czy istnieje taka mozliwosc, ze po odlaczeniu akumulatora i po ponownym podpieciu, radio zostanie rozkodowane, i konieczne bedzie wprowadzanie kodu w celu uruchomienia radia??? Skad wziac kod jesli go nie posiadam???
Jeśli masz oryginalne radio, to tak. Ale zależy na jak długo odłączysz akumulator. Ja ostatnio odłączałem go na krócej niż minutę i wówczas radio się nie rozkodowało. Nie wiem jaki jest maksymalny czas odłączenia akumulatora, żeby radio nie straciło pamięci.
Pozdrawiam.
- Rafał

kamil787 napisał:
Skad wziac kod jesli go nie posiadam???
jeśli masz radio oryginalne to pozostaje Ci ASO w którym może załatwią kartę z kodem

kamil787 napisał:

Witaj - pisałem do Ciebie ale napiszę jeszcze raz. Miałem ten sam problem w AR 166. Jeżeli w alfach jest ten sam kod to wprowadź numery 8129 i zatwierdź. Napewno będzie OK!

Witaj - pisałem do Ciebie ale napiszę jeszcze raz. Miałem ten sam problem w AR 166. Jeżeli w alfach jest ten sam kod to wprowadź numery 8129 i zatwierdź. Napewno będzie OK!
Pozdrawiam dario1970!

Amortyzatory
Powrót