• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Rolka napinacza hydraulicznego V6

watra24

Nowy
Auto
AR 155 V6 - była
witam na watku 164

mam 155 V6 i problem z rolka napinacza hydraulicznego w V6

moja rolka huczy i nie nadaje sie do uzycia , czy ktos ma taka rolke uzywana na sprzedaz , lub co lepiej wie czy jest jakas rolka na rynku ktora mozna uzyc .

pomocy bo cholera mnie wezmie :(

Czy możesz zrobic tej rolki fotke bo sam już nie wiem czy ona jest taka sama jak u mnie . Moja jest plastikowa z tego co pamiętam a Twoja?

Wydaje mi sie że sama rolke można kupic jeszcze w Fiacie. Zerknąłem w Eper i nie pisze aby była niedostępna. Ewentualnie, trzeba by pójśc do sklepu z łożyskami i dopasowac jakieś. Ono chyba jest wprasowywane.

Majkel napisał:
Wydaje mi sie że sama rolke można kupic jeszcze w Fiacie. Zerknąłem w Eper i nie pisze aby była niedostępna. Ewentualnie, trzeba by pójśc do sklepu z łożyskami i dopasowac jakieś. Ono chyba jest wprasowywane.

podobno dopasowac bedzie bardzo trudno bo ono musi byc 2 rzedowe .

żeby nie można było kupic nowej , ja pod koniec kwietnia bedę wymieniał olej i tę pieprzona rolkę lub cały napinacz i mnie ta szamotanina też czeka . Jaka w mordę dwurzędowa to rolka plastikowa gładka bez rantów

nie kazdy chce rozbierac silnik na czesci , oni generalnie chca w calosci sprzedawac , pozatym kto ci zagwarantuje ze ta rolka bedzie lepsza od mojej a i tak krzycza duze sumy za nie ,

zaraz biore aparat i porobie zdjecia tego calego gowna .

generalnie to jest taka sama rolka jak do mazdy od mazdy

http://sklep.intercars.com.pl wpiszcie "rolka napinająca mazda"

i te rolki sa najbardziej podobne :

INDEKS: EVR57034 wymiary te same tylko ten srodek u mnie wyglada inaczej niz na tym zdjeciu u mnie wyglada ze byla by wieksza srednica w srodku ,

J1143019 ta to samo wymiary podane sie zgadzaja i ta moja wyglada tak samo tylko ja mam ten srodek jakis bardzo duzy . srednice zew mam 58 szer 30 z wewnetrzna 35 tutaj nie podaja srednic wewnetrznych .

Napisz do Qla,on pracuje w firmie JCAuto i ma dostęp do dużej ilości części,może znjadzie dla Ciebie.Powiedz,że jesteś z Alfaholików. Jego gg 4599791

75andrew155 napisał:
żeby nie można było kupic nowej , ja pod koniec kwietnia bedę wymieniał olej i tę pieprzona rolkę lub cały napinacz i mnie ta szamotanina też czeka . Jaka w mordę dwurzędowa to rolka plastikowa gładka bez rantów

ty masz plastikowa jesli masz napinacz mechniczny mam teraz takiego w domu to jest ten o nr 60588421 , napinac hydrauliczny ma takie lozysko metalowe .

teraz zostalo mi do wyboru albo kupic nowy napinacz mechaniczy albo wsadzac ta uzywke co mam . i mechnik bedzie musial sie zmierzyc z tym bo pierwszy raz bedzie robil cos takiego , m in zaslepienie otworu olejowego,

Amortyzatory
Powrót