• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Rezygnacja z moda

• Autor wątku Autor wątku Scrat
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Scrat

Guest
Jak wyżej...
Jeden z modów zarzucał brak konsekwencji w działaniu więc teraz będzie miał powód do zadowolenia. Mam dosyć pierniczenia i traktowania łodziaków jak niechcianych gości.
Możecie mnnie już uznać za "martwą duszę".

Scrat napisał:
Jak wyżej...
Jeden z modów zarzucał brak konsekwencji w działaniu więc teraz będzie miał powód do zadowolenia. Mam dosyć pierniczenia i traktowania łodziaków jak niechcianych gości.

nie warto ,olej to :!: :!: ...ja tez nie trawie każdego....
pozdro

Scrat napisał:

Szkoda tylko takie rzeczy odbywają się na ogóle :( , ale co tam po nas choćby potop :roll:

a tak w ogóle to co się stało bo jakoś nie jaże, ktoś kogoś obraził czy co żeby tak od razu się mocno gniewać, chyba coś przegapiłem

dobry napisał:
a tak w ogóle to co się stało bo jakoś nie jaże,
to nie jest sprawa abyśmy pisali o tym na forum,jak będziesz na spocie to Ci powiemy o co chodziło.

a no spoko to powstrzymam swoją ciekawość do następnego spota.

Wiecie co, to całe forum to jakieś chore jest. Zamiast łączyć ludzi, dzieli. Coś robicie nie tak, ale to już Wasz problem, ja dałem sobie luz.

Amortyzatory
Powrót