• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Relacja] spotkanie w krakowie

Auto
Alfa Romeo 156 SW 2,4 JTD
Dzieki wszystkim za przybycie na lokalne spotkanko w Krakowie bylo jak dobrze policzylem 9 ar ( no i 155 przewazaly) :) trozke wymarzlismy ale mysle ze bylo warto. Ogladlismy nasze alfy i zapoznalismy sie ze soba. Mam nadzieje ze w niedlugim czasie zorganizujemy jeszcze jakis spot. pozdrawiam

fajnie ze przyjechaliście :) ja również dziekuje :)

:evil: :( hmmm... a czemu ja o tym spotkanku nic nie wiedzialem mam do krakowa 60 km... hmm.. nie bylo zadnych zapowiedzi...przeciez bym przyjechal...

Szkoda że nie widziałem żadnych zapowiedzi :cry: ,pojawiłbym się na chwile w końcu do Krakowa nie mam daleko a i to miasto bardzo lubię :D

spotkanie było spontaniczne, poza tym cięzko sciągać ludzi spoza Krakowa zeby postać przy autach paredziesiąt minut :)

Korczu napisał:
:evil: :( hmmm... a czemu ja o tym spotkanku nic nie wiedzialem mam do krakowa 60 km... hmm.. nie bylo zadnych zapowiedzi...przeciez bym przyjechal...
niemartw sie napewno zrobimy spotkanko w kr i napiszemy wczesniej na forum o tym. jak juz wczesniej marekm napisal bylo to spotkanie ktore trwalo moze 1,5 godz. takie szybkie zapoznawcze :) ale ustalilismy ze trzeba cos zorganizowac moze nawet jakas 2 dniowke (no i upojna nocke) :D

(K) To akurat pisal Lukasz jak ja pisze to dodaje K przed postem.A Lukasz nie ma meza z tego co sie orietuje :lol: hehe

teraz mam sesje ale trochę czasu bym znalazł i tez podjechał! Szkoda :(

Do następnego razu :D

Mdx napisał:
teraz mam sesje ale trochę czasu bym znalazł i tez podjechał! Szkoda :(

Do następnego razu :D

widzisz Kasiu jednak trzeba wspomniec o jakims spotkaniu bo to nic nie kosztuje ... a na spotkanku byloby nas jeszcze wiecej... ja juz wyliczyle przynajmniej 4 zalogi ktore by przyjechaly a nie przyjechali bo nic nie wiedzieli!

pozdrawiam

Spoko Korczu :)
Juz my myslimy nad czyms lokalnym w rodzaju tego co Ty zoorganizowałes :)
Było super i jak bedziemy Was sciagac to tylko na cos zaplanowanego :)
Moze w marcu sie cos uda, wstepnie o tym rozmawialismy wiec jakas propozycja ze strony Krakowa na 100% wyjdzie :)
Pozdrawiam i fajnie ze jest nas tyle w Krakowie i okolicach :)
Mam nadzieje ze to bedzie poczatek spotkan :)

..Konrado, przeciez trzeba bylo zadzownic gdzie sie spotykamy...Ja Łukaszowi dałam znac doslownie 2 h przez spotkaniem, bo tez sami nie wiedzielismy gdzie do konca..Spontan był pełen:)

zróbmy tak, poprosze osoby które są z Krakowa i mają chęć przyjezdzać na szybkie spontany - o przysłanie mi na PW jakis danych kontaktowych (najchetniej jakiegos gadulca albo innego komunikatora, ewentualnie maila lub gsm). Te dane przekaze jeszcze np. Pawłowi156 czy komuś kto będzie chciał - i w razie szybkiego spota - wiadomość sie rozejdzie pocztą pantoflową :) A o większych spotkaniach na które zdążą przyjechac ludzie spoza miasta - bedzie wczesniej info na forum :)

Dokładnie tak jak Marek napisał :)
Ja mysle ze bede na kazdym spotkaniu wiec mozna przesłac kontakty i kazdy zostanie niezwłocznie powiadominony o nadchodzacych mini zlotach :)
No i mam nadzieje ze zapoczatkowalismy piekna tradycje krakowskich spotkan :mrgreen:
Nast razem bede juz Alfą :mrgreen:

Paweł156jtd napisał:
Nast razem bede juz Alfą :mrgreen:

jasne :) choćbyś przyjechało 75 Evo i tak już zostałeś zaszufladkowany jako Fabio :lol:

i jak łatwo zaszufladkowac, przyjedz raz innym autem i juz koniec!! :mrgreen:
Ale ja to z siebie zmyje!! :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót