as
Nowy
Czy macie jakieś oryginalne pomysły na to w jaki sposób zabezpieczyć radio w samochodzie przed amatorami cudzej własności?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ci którzy mają dobry pomysł (ja mam) to i tak nie podadzą ponieważ za chwilę się okaże iż nie jest skuteczny bo go podał i sporo osób może powielać.Grunt to wymyślić samemu i nie zdradzać.as napisał:Czy macie jakieś oryginalne pomysły na to w jaki sposób zabezpieczyć radio w samochodzie przed amatorami cudzej własności?
bobryt napisał:a zdejmowany panel nie skutkuje ?
mrutyna napisał:policja złapała złodzieja i.... umorzyli śledztwo (powód: brak dowodów popełnienia przestępstwa) napisałem odwołanie od tego po czym kolejna rozprawa również nemo. Umorzenie... teraz koleś ma mój adres i czekam na odwiedziny... jak dla mnie to jest porażka w naszym systemie sądownictwa itd...
podoba mi sie twoj pomysł :mrgreen:adasco napisał:Nie ma zabezpieczen.
chce - ukradnie.
Moja zasada - niech wyjmie bez zniszczen, ale niech nie sprzeda za latwo.
Panel zabieram, a kazdy element korpusu radia podpisalem nazwiskiem w sposob trwaly (lutownica, gwozdz).
Od wewnatrz takze sa znaki. Na gorze zas "wygrawerowalem" multikraftem inskrypcje "skradziono Adamowi Ł...(nazwisko)".
Pewnie i tak znajdzie kupca - ale na allegro juz latwo nie pojdzie. Taka mala zlosliwosc z mojej strony.