Kolega [MENTION=66735]wolnemiasto[/MENTION] mnie natchnął, żeby założyć temat, bo Julek widzę, że coś mało jest w tym dziale 
Zakupiona przeze mnie w maju 2015, właściwie wybór był trudny bo miałem budżet jakiś tam, a przy tam chciałem jakieś fajne nieduże ale w miarę praktyczne i w miarę szybkie auto (i musiało mieć pełną fakturę co eliminowało większość ofert
). Właściwie to rozglądałem się za wersją 170km, ale trafiła się ta QV, choć brałem pod uwagę też Mito QV (ale było nie do kupienia z fakturą), oraz Abarth'a 500 - ten mały wściekły samochodzik urzekł mnie jak przelatywał przez tunel F1 w Monako strzelając z wydechu
A do tego miałem wcześniej parę aut, które dawały frajdę z jazdy, tym wybór był trudniejszy...
Alfa Romeo mnie od początku bardzo pozytywnie zaskakuje i jestem bardzo zadowolony z zakupu pod wieloma względami.
Jest to rocznik 2011, kolor Nero Etna, wnętrze czerwone jak widać na zdjęciach.
Dodatkowo jest szklany dach, audio Bose, koła 18", fotele elektrycznie sterowane i podgrzewane, czujnik deszczu i świateł, w bagażniku plastikowa "wanna" która zapobiega brudzeniu się wykładziny.
Brakuje mi paru rzeczy takich jak zestaw głośnomówiący i czujniki cofania.
Jedyne mody jakie wykonałem do tej pory to zakup oryginalnych dywaników gumowych na zimę i zmiana rejestracji na małą włoską
Mały spot "pozakupowy"

Latem spotkałem się z nad morzem z sympatycznymi klubowiczami spod Krakowa

I kilka innych ujęć

Zakupiona przeze mnie w maju 2015, właściwie wybór był trudny bo miałem budżet jakiś tam, a przy tam chciałem jakieś fajne nieduże ale w miarę praktyczne i w miarę szybkie auto (i musiało mieć pełną fakturę co eliminowało większość ofert
Alfa Romeo mnie od początku bardzo pozytywnie zaskakuje i jestem bardzo zadowolony z zakupu pod wieloma względami.
Jest to rocznik 2011, kolor Nero Etna, wnętrze czerwone jak widać na zdjęciach.
Dodatkowo jest szklany dach, audio Bose, koła 18", fotele elektrycznie sterowane i podgrzewane, czujnik deszczu i świateł, w bagażniku plastikowa "wanna" która zapobiega brudzeniu się wykładziny.
Brakuje mi paru rzeczy takich jak zestaw głośnomówiący i czujniki cofania.
Jedyne mody jakie wykonałem do tej pory to zakup oryginalnych dywaników gumowych na zimę i zmiana rejestracji na małą włoską
Mały spot "pozakupowy"

Latem spotkałem się z nad morzem z sympatycznymi klubowiczami spod Krakowa

I kilka innych ujęć