pytanie zwiazane z liftingiem

• Autor wątku Autor wątku mor
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mor

Guest
Nie jestem znawca alf i czegos tu nie pojmuje. Otoz zamierzam kupic alfe 156 i ostatnio znalazlem taka jaka mnie interesuje czyli 2.4 jtd 98' ale juz po liftingu nadwozia, w srodku natomiast jest po staremu. O co chodzi? Myslalem ze lifting byl po 03'. Aha i prosze o wyrozumialosc bo naprawde nie orientuje sie tak bardzo w alfach ;)

po prostu ktoś wymienił przód na poliftingowy - albo mu się taki podobał i zrobił to dla poprawienia wyglądu albo miał kolizję/kupił po kolizji i wymienił na nowszy przy okazji naprawy

czy tył też jest poliftingowy ?

Albo ktoś zapałał nieodpartą chęcią przerobienia swojej Niuni na po lifcie albo Alfaka miała dzwona na tyle dużego, że ktoś kto ją kleił od razu przerobił na po FL licząc, że piękno urzeknie kupującego i nie dostrzeże powypadkowej przeszłosci auta.

Samochod z przerobionym przodem z '98 roku najprawdopodobniej byl bity , bo malo kto zdecydowalby sie na sama przerobke za ponad 3 tys tylko zeby miec ladniejszy przod ;-)

a kolega mor myślał całkiem dobrze ...i teraz już wie wszystko na ten temat :)

Samochod z przerobionym przodem z '98 roku najprawdopodobniej byl bity , bo malo kto zdecydowalby sie na sama przerobke za ponad 3 tys tylko zeby miec ladniejszy przod ;-)

To też właśnie część mojego postu dot.przeróbki ze względu na widzimisie miała być lekko ironizująca :)

nie bede tu wrzucal fotek bo nie chce robic kryptoreklamy ;) ale wejdzcie sobie na allegro i sami zobaczcie. Przynajmniej w moich oczach nie wyglada to jak by gosc sam chcial sobie zrobic "lifting". Fura jest za niecale 15 kola wiec latwo ja znalesc

---------- Post dodany o godzinie 13:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:40 ----------

Nie no wszystko jasne faktycznie tyl ma z przed liftingu. Po za tym to nie mozliwe wkoncu jest z 98 ;) (przydaja sie jednak podklejone tematy ;)) temat do zamkniecia

Amortyzatory
Powrót