Vesp3r'owa
Nowy
witam mam takie zapytanie przepływke do 146 1,4TS 103 kucyki niema różnicy jak wstawię od innej 1.4 TS czy muszę szukać po nr seryjnej starej przepływki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jaką widzisz między nimi różnicę?????? ten sam silnik ta sama przepływka ten sam powinien być numerwitam mam takie zapytanie przepływke do 146 1,4TS 103 kucyki niema różnicy jak wstawię od innej 1.4 TS czy muszę szukać po nr seryjnej starej przepływki.
witam mam takie zapytanie przepływke do 146 1,4TS 103 kucyki niema różnicy jak wstawię od innej 1.4 TS czy muszę szukać po nr seryjnej starej przepływki.
Myslałem że 1.4 16V był sprzedawane po 98 roku i wystepowały już tylko 5 pinowe przepływomierze. Silniki 1.6 2.0 16V przed 98r miały 4 pinowe wtyczki
Mój niewiedza ale myslałem że silniki 1.4 16V były zawsze takie sameZ tego co wiem Andrzeju były i takie i takie .Różnią się także miskami.Nowsze mają blaszaną zamiast aluminiowej.