• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Pytanie o klimatyzacje.

• Autor wątku Autor wątku kacperVLO
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kacperVLO

Guest
Koledzy Alfiści, chciałem dowiedzieć się czy parownik klimatyzacji jest taki sam w wersji angielskiej jak normlanej? bo niestety mój się rozszczelnił , ( mam na myśli to co jest w desce rozdzielczej - parownik klimatyzacji??) oryginalny pewnie kosztuje majatek, a moze ktoś wymieniał to lub wiedizal i mi powie czy pasuje(bo angielskie sa dostępne w przyzwoitych cenach).

O ile się orientuje to chyba nie da się takiego parownika uszczelnic poprzez spawanie badz lutowanie?

Podlacze sie - ktos tu kiedys pisal o rurce odwadniajacej, ktora czasem zamiast lac na zewnatrz - leje do kabiny. Mozecie przypomniec o co szlo - bo jakos znalec nie moge.

a zapomnialem dodac, nabiłem klime z tym płynem co swieci UV , i badali auto i byly jego ślady na dywanikach, i okolicahc parownika, no i zaraz po nabiciu bylo w aucie jakoś tak drażniąco w oczy przy działającej klimie.

Amortyzatory
Powrót