• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Pytanie o klamki zewnetrzne

• Autor wątku Autor wątku ANGEL
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

ANGEL

Guest
Jak kazdy wie klamki zewnetrzne w AR 155 lubia (i robia to notorycznie) sie lamac i pekac..
Moje pytanie brzmi czy mozna zalozyc klamki z AR 164 do AR 155...
Z tego co wiem na wyglad sa identyczne (ksztalt)
Chodzi mi czy rozmiar duzo sie rozni, czy mocowanie jest inne...
Wiem ze napewno sa o wiele bardziej wytrzymalsze niz te w 155..

zabiłes mi ćwieka!
nie sprawdzałem a le w jednej mojej 164 miałem klamke ze 155 - plastikowa czarna! jutro sprawdze!!!
gdzies mi zostały w zielonym kolorze z poprzedniej mojej alfy 164

no to jest dobry pomysl bo w mojej 155 juz jedna sie ulamala a 2 kolejne sa w trakcie jak da sie załozyc ze 164 to ja sie na to pisze :D

Angel ja mam małą rade, może załóżmy tą zdobyczną z "supermarketu" co przywiozłem po trasie do łodzi i zobaczmy czy podejdzie cio...?? teoria kłuci się z praktyką, ale zawsze można nagiąć zasady... :D :roll:

Amortyzatory
Powrót