• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Pytanie do kogoś to się zna na elektornice.

• Autor wątku Autor wątku Zenith
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

Zenith

Guest
Mam zamiar wrzucić do mojej alfy z pierwszej połowy 2000 roku multifunkcję na kierownicy. Mam taką z modelu po pierwszym lifcie (mniej więcej rok 2002). Tylko teraz prośba do osób, które dysponują jakimiś schematami podłączeń pod ISC'a żeby takowe podrzuciły.

Czy w ogóle jest możliwe takie podłączenie?

Gdzieś kiedyś coś takiego widziałem, ale teraz nie potrafie tego odnaleźć :/

Będę bardzo wdzięczny za pomoc merytoryczną przy tej przekładce.

O widzę radość z V6 wróciła i teraz kolega za duperelki się bierze ;]

fakt ;] teraz czekam na ten sterownik to trzeba cos porobic ;)

a ta multifunkcja już u mnie leży ponad pół roku więc wypadałoby się za to wziąć bo to fajne udogodnienie :)

fakt ;] teraz czekam na ten sterownik to trzeba cos porobic ;)

a ta multifunkcja już u mnie leży ponad pół roku więc wypadałoby się za to wziąć bo to fajne udogodnienie :)

Też się zastanawiałem nad fajerą multifunkcyjną ale chyba trochę za dużo motania, z tego co kiedyś czytałem sterownik trzeba wymieniać jeśli chce się żeby przyciski w działały, do tego konieczna niby będzie kalibracja czujnika kąta skrętu w ASO. Dodatkowo dochodzi do tego pytanie czy ICS sam zadziała bo nie wiem czy taki sterownik od kierownicy multi działa z ICS-em na zasadzie "Plug and Play":confused:.
Tak jak napisałem wcześniej, też o tym myślałem ale stwierdziłem że więcej można zepsuć jak poprawić;)

Amortyzatory
Powrót