• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Przyciemnianie szyb! Śląsk, szybko, tanio i solidnie! Gdzie ?

• Autor wątku Autor wątku omen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

omen

Nowy
Auto
GT
Witam.
Panowie i Panie potrzebuję szybko, tanio i solidnie przyciemnić 3 ( tylko tylne ) lub 5 przód boczne + tył ) szyb w mojej AR.
Macie jakieś doświadczenia z zakładów na śląsku ? Gdzie robią dobrze i szybko ?
Albo być może ktoś z Was robi takie rzeczy ?
Przejrzałem ostatnie 15 stron tematów na regionalnym i nic nie znalazłem na ten temat więc tu piszę.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam Sebastian

Z tego co wiem w Zabrzu na pawliczka robią takie rzeczy.
Niestety nie powiem Ci jak robią, za ile itp. :(
Jak juz podejmiesz jakas decyzja daj znac.
Sam zanosze sie z zamiarem przyciemnienia szyb.

Mialem ta folie od nich w poprzednim aucie. Tylnia szybe mialem przyciemniona praktycznie na maxa, boczne tylnie tak 3/4 - na wszystkich szybach wbity byl certyfikat, folie mialem grubo ponad 3 lata. Zero problemow, nic sie nie odklejało, wszystko bylo idealnie przyciete. No a czas - ok 3h roboty. Na miejscu wybierasz sobie folie, odstawiasz auto i czekasz :)

Oczywiscie po montazu przez kilka dni nie nalezy stosowac srodkow do czyszczenia ani nie wlaczac ogrzewania szyby.

Mysle ze kwota 300-350zl jest na odpowiednim poziomie. Oczywiscie, pewnie gdzies taniej mozna zrobic.. no ale jakosc takiej uslugi pozostawi wiele do zyczenia.

300-350zł za sedana jest ok wiecej roboty ale za 3 drzwiowe 147 to trochę za dużo myślę.
napisałem do cimne-szyby, zobaczymy co odpisza ;)

Ja robiłem w Auto Media (http://www.auto-media.pl). Jestem bardzo zadowolony. Niestety nie pamiętam jaki koszt ... coś mi świta że okolice 250 zł ale pewny nie jestem. Folia już ze 2 lata na aucie i zero problemu.

no juz nie przesadzaj koszt foli to moze z 50-60 zl i to tej z górnej polki - wiec nei pisz ze sie nei da; )

Amortyzatory
Powrót