przy postojowych swieci kontrolka przepalenia-a są... więc?

1

12345Arturro

Guest
Witam
nie wiem co grane dzisiaj wsiadlem do auta od soboty zapalilem wlaczam swiatla postojowe a tu swieci kontrolka przepalenia- swiatla przednie i tylne swieca normalnie , co jeszcze jest co sie moglo spalic gdzies ze przy juz wlaczonych postojowkach pokazuje przepalona zarowke???

oprocz postjowek gdzie jeszcze jest jakas zarowka ktora mogla pasc?? ze spowodowalo zaswiecienie tego?

:D:eek:Ale jaja.....to samo miałem dzisiaj rano 6.10 wyjazd z domu świeci żółta żarówa....wysiadam wszystko o.k....."ki h... wodę mąci". Klepnąłem drzwiami, bo czas goni....wyjeżdżam na ulicę zjeżdżając z niewielkiego krawężniczka (5-6 cm) zgasła....i po pracy wróciłem i nic nie świeci. Kosmici przelatywali rano nad Rzeszowem i Łańcutem ? :D.

...Tak na poważnie, to może oświetlenie tablicy rejestracyjnej, bo chyba też jest sygnalizowane przepalenie. Może i u mnie coś nie łączyło, bo jak wstrząsnęło przy zjeżdżaniu na ulicę to połączyło.

Ostatnia edycja:
aaa widzicie wszystko sprawdzilem a zapomnialem ze blacha jest podswietlana... heh fakt tam wystarczylo puknac w jedna lampke i wszystko sprawne:girl_wacko::lazy2:

A tak swoja droga przy okazji jakiego typu zarowka jest w swietle mijania h1 czy h7 ???
musze kiedys wlasnie od mijania wymienic bo takie juz widac z deko stare są....świecą prawie jak selektywne haha;)

H7 - polecam Philipsa Blue Vision. Niebieskiego w nim nie ma - na szczęście, a za to świecą prawie całkiem na biało.. Różnica w żarówce zwykła w jednej lampie, i blue w drugiej jest kolosalna. Na drodze widoczność dużo lepsza.

Amortyzatory
Powrót