• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

przewody + swiece v6 turbo

C

carlosito

Guest
:) wlasnie nosze sie z zamiarem wymiany swiec + przewodow bo obawiam sie ze moje sa w marnej kondycji - moj poprzedni post o szarpaniu... jakie swiece najlepiej zastosowac? jakie przewody? i czy wogole brac sie samemu za wymiane? bardzo duzo roboty/trudna?

Z wymianą świec może być problem trzeba mieć odpowiedni klucz z przewodami powinieneś dać sobie radę w każdym sklepie dobiorą Ci odpowiednie świece wg . katalogu

co trzeba zrobic zeby bez wiekszych klopotow zmienic przewody... ? ogladalem wczoraj silnik i to na pierwszy rzut oka wyglada przerazajaco... glowica z przodu - ok no problemo... glowica z tylu... zaslonieta przez kolektor... juz mniej optymistycznie... prosilbym o jakies wskazowki...

No to może być problem , dlatego najlepiej wymienić za jednym zamachem świece i przewody a do tego trzeba będzie ten kolektor odkęcić

no wiem wiem... dlatego pytam czy jest szansa brac sie za to samemu czy lepiej wylozyc te 300 pln na robote w warsztacie :/ bo taka kwote za robocizne uslyszalem w jednym z warsztatow polecanych przez klub

Z tym cenami to chyba przesada :shock: , sama wymiana rozrządu wV6 tyle kosztuje przynajmniej tam gdzie ja robię

carlosito napisał:
no wiem wiem... dlatego pytam czy jest szansa brac sie za to samemu czy lepiej wylozyc te 300 pln na robote w warsztacie :/ bo taka kwote za robocizne uslyszalem w jednym z warsztatow polecanych przez klub

BARDZO WYSOKA CENA "300" Toż to rozbój w biały dzień...................... Ja zapłaciłem 300zł ale za wymianę rozrządu , wymianę świec , oleju silnikowego i płynu wspomagania :DDD .

podajcie mi jakies namiary na warsztaty gdzie mnie tak nie zedrą... warszawa i okolice....

Amortyzatory
Powrót