G
grzelutek
Guest
Witam.Czy ktoś z Was ma założony zamiennik zamiast oryginalnego przepływomierza firmy Bosch :?: Jak się sprawuje i jakiej firmy jest zamiennik :?:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Wszystko pięknie,tylko do 156 kosztuje 290,a do 155 800 zł.destikero napisał:Ja kupiłem oryginał w serwisie Boscha i jestem zadowolony.
Zapłaciłem 290 zł. Nie jest to chyba super wygórowana cena,
a mam przynajmniej pewność, że będzie działał jak należy.
ale wydaje mi się , że jest na to radagrzelutek napisał:Wszystko pięknie,tylko do 156 kosztuje 290,a do 155 800 zł. I tu jest pies pogrzebany.
A nie pamiętasz numeru tej przepływki :?: To była Vectra A,czy już B :?:Bedboys napisał:pojechałem na szrot znalazłem taką, co pasuje na wtyczkę ( Vectra 2,5 V6) założyłem i ku mojemu zdziwieniu przejechałem na tym ponad 40 tys. km aż do rozstania z samochodem?
Ponad 800 zł.Dzięki.Maciek-156 napisał:Tu sobie dobierz boscha - można też chyba kupić:
http://www.bosch.onyx.pl/czesci_samochodowe/