Przekładka anglik na nasza strone koszta, szukam firmy, akcy

• Autor wątku Autor wątku webmaster007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

webmaster007

Guest
Mam okazje kupic tanio ale 156sw 2.4 jtd z 2000 w bogatej wersji pelna elektryka, klimatronic,

lub 147 1.9 jtd w podobnej wersji 2002r
lub 156 spelledo 2.0 ts z 2000r

itd intersuje mnie koszt przerobki belli na polskie wymagania

oczywiscie koszt z czesciami (co bedzie potrzebne ???)
Znacie jakies firmy ktore sie znaja na tym i robia to pozadnie i przystepnie ????

ile wyglada akcyza na sprowadzone auto z angli ???

akcyza jest taka sama a koszt to od 4000 do 8000 w zaleznosci czy kupisz uzywane czy nowe. reflektory cala deska rozdzielcza maglownica przerobka sporej czesci instalacji elektrycznej nowy licznik przerobka sposobu sterowania szybami i lusterkami .hamulce przewody hamulcowe wspomaganie weze

tez kiedys myslalem nad tym ale po obliczeniu wszystkich kosztow dokladnie nie oplaca sie raz ze czeci sa drogie a dwa ze trudno dostepne ja zrezygnowalem a Ty zrob jak uwazasz ja na twoim miejscu kupil bym te alfy i sprzedal na czesci zarobil bys sporo a czesci ida jak woda

Ojj to ciekawe ja jestem w UK i jestem na bierząco w cenach ile bym wyrwał na części za np 156 2.5V6 z roku 99 w idealnym stanie kolor czerwony

z tego co sie orientuje to okolo 3x wiecej niz bys wziol za alfe w polsce oczywiscie z kierowniaca po lewej stronie czyli gra warta swieczki:D ja sam teraz zaczynam i wiem ze to sie oplaci mam troche czesci od rzbitrej alfy i sptrzedaje na allegro kazdy plasticzek ma swoja cene :D ostatnio sprzedalem popielniczke za 100zł

Amortyzatory
Powrót