przed montażem gazu do 156 ts 1.6

• Autor wątku Autor wątku wind
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wind

Guest
koledzy jestem przed montażem gazu .Umówiłem się na wtorek .Jak poczytałem to nie wiem montować czy nie.Jeszcze chłop dodał że po świece nowe muszę lecieć i elektrykę muszę mieć super.a tu czytam kolektory rozwala i autka coś słabo na lpg się toczą :confused: Ratunku

a doczytałeś chociaż co zamontować? Wielokrotnie był wypisywany osprzęt co montować. Podpowiem Ci, że Stag300 itp służy do sekwencyjnego wtrysku gazy, a tam nie ma żadnych strzałów i rozwalonych kolektorów.. A jak słabo się toczy, to właśnie dla tego, że ludzie założyli inne instalki niż zalecane:P

ps. świece i kable jak masz zajechane to i tak musisz wymienić. Jak masz sprawne to ich nie ruszaj, bo instalacje LPG nie wymagają do działania nowego układu zapłonowego, a jedynie sprawnego:D

W dziale lpg znajdziesz praktycznie wszystkie dane.

WIND... co kolektor rozwala...? sekwencja?!?! bzdura!!! kolektor to rozwalaly owszem ale instalacje 2iej generacji z mikserem!!!w sekwencji jest to nie mozliwe!!!(wtrysk gazu do cylindra!!!POZDRO

WIND... co kolektor rozwala...? sekwencja?!?! bzdura!!! kolektor to rozwalaly owszem ale instalacje 2iej generacji z mikserem!!!w sekwencji jest to nie mozliwe!!!(wtrysk gazu do cylindra!!!POZDRO

Nie do cylindra tylko do kolektora ssącego. A strzały są możliwe choć tak żadko się zdarzają przy sekwencji, że można je pominąć.

Amortyzatory
Powrót