• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Proszę o porady: wymiana mieszka i gałki lewarka skrzyni biegów

• Autor wątku Autor wątku crazybiczes
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

crazybiczes

Guest
Witam = )

uhuhuhu dawno mnie tutaj nie było dlatego tez prosze o pordade.
chciałem wymienic wysłużony juz mieszek i gałke.

czy mozecie cos polecic ?

na allegro nic nie ma = (

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Kup uniwersalny lub daj do jakiegoś tapicera by Ci uszył na zamówienie. Gałkę możesz kupić jaką kolwiek

Oooooo...........
dziekieki chłopaki = )
mail juz został wysłany z zapytaniem o mieszek = )

A jezeli chodzi o tą gałkę = ( widziałem kiedys takie fajowe ale wydaje mi sie ze to były dopiero do importu =(

---------- Post dodany o godzinie 18:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:04 ----------

hmmmm tak sobie pomyslałem teraz ze moge sobie nie poradzic z rozkreceniem kokpitu by swobodnie zdjąc mieszek.

Czy mozecie mnie takze drodzy koledzy poprowadzic gdzie i jak krecic screwdriver`em

Rozkręcić mebelek to nie problem, najpierw odkręcasz te 2 boczne płaty(bez oznaczeń na obrazku) i zaraz pod radiem masz po prawej i lewej stronie śrubki (5). Potem wyjmujesz popielniczkę i odkręcasz kolejną która jest pod nią. Koleją śrubkę masz o ile dobrze pamiętam pod panelem szyberdachu i podnoszenia świateł - będziesz musiał go "wydłubać" śrubokrętem płaskim (na obrazki śrubka zaznaczona nr 2). Zaciągasz ręczny i unosisz najpierw tył, potem przód wysuwasz do tyłu bo jest na 2 "bolcach" - przód jest na gumowym prowadzeniu więc inaczej nie zdejmiesz.

Łooooł.....
Mega Thanks za instrukcje = )
Hehe powrót do przeszłosci czyli Adam Słodowy podejscie 16 = )

Otrzymałem odpowiedz twierdząca jest model dostępny

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=964865983

A pytanie jak samo wykończenie
Jaka jakosc produktów ?
zastnawiam sie nad ta czerwoną nicią ale boje sie przypału i wiochy.

Nitkę weź taka jaki masz kolor samochodu, inaczej wyjdzie to ni z gruchy ni z pietruchy nie pasujące do niczego ;)

Amortyzatory
Powrót