• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Proszę o pomoc w sprawdzeniu auta w Kielcach

KiciO

Nowy
Auto
brak
Witam.
jestem tu nowy. znaczy od jakiegoś czasu przeglądam z uwagą to forum, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować, gdyż przymierzam się do kupna Belli ;) w związku z tym chciałbym prosić kogoś z Kielc o pomoc w sprawdzeniu auta dla mnie.
A oto i Ona:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ID6y7qzw.html
Dodam, że ja do Kielc mam spory kawałek i niestety nie bardzo się na autach jeszcze znam :(
Byłbym bardzo wdzięczny :)

Spróbuję umówić się, podjechać i sprawdzić. Skóra na fotelu pasażera zmęczona do granic możliwości, tak więc handlarz ustawił licznik na 140 tys nie wiedzieć po co. Kraj pochodzenia Francja, wróży przeszłość powypadkową.

Ostatnia edycja:
Tego auta nie widziałem, w marcu byłem u tego Pana oglądać 2 fiesty mk7, obie miały być nie robione (też były z FR więc zdawałem sobie sprawę że dziewicami nie są).
Na oględzinach oczywiście wychodziło co było robione, pokazywałem właścicielowi palcem on się zarzekał, że nie prawda. Ogólnie te dwie fiesty miał jakieś dziwne.
Alfa z ogłoszenia nie jest od pierwszego właściciela więc śmiało można zakładać ze przed naprawą w Polsce miała już wcześniej jakąś przygodę.
Ogólnie można podjechać i zobaczyć ale z aut, które widziałem u tego Pana nie miałbym dużych nadziei

Amortyzatory
Powrót