prosba - zna ktos kogos kto chce sprzedac VW?

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Tuti

Super moderator
Członek ekipy
Auto
Giulia 2.0 Turbo 200KM '17
okazalo sie, ze moj klekot vw jednak zyje...

poszukuje budy vw - golf 1 lub 2 lub passat b1 lub b2 lub jetta :)

pisze tutaj, bo zanim ja sie obudze i kupie kontakt to wszystkie "rodzynki" beda juz zaklepane, a moze macie jakis znajomych na wsi? :)

moze byc z silnikiem, dobitym, bez, wszystko mi jedno. moze byc od zewnatrz pognita, byle tam z podlogi nic sie nie urywalo. najlepiej taki zeby stal w stodole 5 lat :) nie musi miec papierow. cena do 500 zl :) i to nie zart :P

na forum vw nie pytam, bo tam maniacy sa przekonani ze one chodza po minimum 2 tys :)

przyznaj się Tuti, kolekcję zakładasz - jak ten sułtan Brunei :mrgreen:

Prosze moderatora o usunięcie tamatu i danie Bana temu Panu heheh :mrgreen:
Tutti kup że wkoncu ta 33 i będzie gitara... :twisted:

musze kupic bude, bo ostatnia wpadlem na drzewo :)
free - 3 tys + druga na czesci + benzyna :)
a golfikowi potrzeba budy i bedzie jezdzil :P

ale i na 33 przyjdzie pora :twisted:

Alfista napisał:
to nie lepiej za miedze cos jezdzącego za 100E kupic
tam za tyle nie kupisz... to juz prawie klasyk, bo wszystkie inne sa w pl :)

Tuti potrzebujesz jeszcze tego szmelcwagenabo na ulicy obok mnie stoi (dopiero dzisiaj sobie przypomnialem jak gonilem do banku) golfik II 5drzwi bialy moge popytac tam na ulicy i wziasc jakis namiar na goscia a buda wyglada dosyc dobrze,napewno nikt nia nie jezdzi bo stoi na kapciach moze beda chcieli popchnac bo wyjdzie lepiej jak zlomowanie

bede wdzieczny :)
wlasnie takiego rodzynka na kapciach szukam :P

ooo jakby się udało i jakbyście nie potrzebowali paru bebechów z niego to dajcie znać, bo staram się sam siebie uczyć mechaniki, a przecież na Alfinie nie będę eksperymentował :D

ja mam cala bude po dzwonie jak chcesz, oddam po cenie zlomu :) jak cos to musisz sie spieszyc, bo przed majowka musze ja sprzatanac z podworka.

jak kupie golfa w benzynie to Ci oddam silnik i skrzynie :)

Szukałem dzisiaj właściciela vwII ale nikt nie wiedział kto nim jest :( pozostał mi jeszcze jeden domek bo jak bylem to nikogo tam nie bylo, w kazdym bądz razie zostawiłem też kartkę z nr. tel. :D wrazie gdyby właściciel przeprosił go i zajrzał do niego.Bede jeszcze próbował a o efektach oczywiście dam znać.
ooo jakby się udało i jakbyście nie potrzebowali paru bebechów z niego to dajcie znać, bo staram się sam siebie uczyć mechaniki, a przecież na Alfinie nie będę eksperymentował
masz racje Rosik doo nauki nadają się tylko niemieckie wynalazki :twisted:

marcin80, dzieki wielkie za zachod :)

marcin80 napisał:
Cytat:
ooo jakby się udało i jakbyście nie potrzebowali paru bebechów z niego to dajcie znać, bo staram się sam siebie uczyć mechaniki, a przecież na Alfinie nie będę eksperymentował

masz racje Rosik doo nauki nadają się tylko niemieckie wynalazki
tylko tam nie ma co naprawiac jak ten silnik sie sklada z 5 elementow :D

Hehehe nie szkodzi, ja jestem powolny w myśleniu, więc pięcioczęściowe puzzle to maksimum moich możliwości :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kurcze już prawie wydeptalem ścieżke do tego golfa i ciągle nic :( nawet kartka z nr. tel i prośbą kontaktu nie znikneła :( Ale ja się nie załamuję i będę próbował dalej - wkońcu kogoś upoluję :mrgreen:

Tuti, skotaktuj sie ze mna w sprawie golfa, moj nr 695622430- marcin80

Amortyzatory
Powrót