• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[145] Prośba o zrobenie zdjęcia komory silnika

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Tuti

Super moderator
Członek ekipy
Auto
Giulia 2.0 Turbo 200KM '17
Ma ktoś na komputerze zdjęcie komory silnika? Ew. mógłby ktoś zrobić? Jest mi to potrzebne do kilku artykułów w dziale zrób to sam. Autor zdjęcia oczywiście zostanie umieszczony w artykule. Może być zarówno 8v, 16v i 16v po 98 roku.

Z góry dzięki za pomoc.

Ma ktoś na komputerze zdjęcie komory silnika? Ew. mógłby ktoś zrobić? Jest mi to potrzebne do kilku artykułów w dziale zrób to sam. Autor zdjęcia oczywiście zostanie umieszczony w artykule. Może być zarówno 8v, 16v i 16v po 98 roku.

Z góry dzięki za pomoc.

Jakiego konkretnie modelu AR zdjęcia poszukujesz? Czy w komorze silnika musi być błysk?

Zapomniałem napisać - chodzi o Twinsparki. Komora chyba w prawie każdym będzie wyglądać prawie tak samo?

Błysk czyli czysto nie musi być. Ważne, żeby dało się tam zaznaczyć takie elementy jak klema minusowa akumulatora, przepustnica, silniczek krokowy, filtr powietrza itp. itd.

Ostatnia edycja:
Dzięki wielkie! Zobaczysz te zdjęcia w Zrób to sam na nowej wersji strony :)

Amortyzatory
Powrót