• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba o oględziny auta z bydgoszczy

Przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem treść ogłoszenia i wyciągnij wnioski. Chrom? Relingi? Co jeszcze się nie zgadza? Silnik 1.8 niezawodny?

Wysłane gołębiem pocztowym.

Dobra. My wiemy co oznacza silnik 1.8 i niezawodność. Ale może dla gościa chodziło o srebrne wykończenie wnętrza i tyle. Co do relingow to gość przegial

Mam do tej miejscowości około 60km,więc wybacz niestety nie pomogę. Jeśli mógłbym coś doradzić, to lepiej poszukaj sprawdzoną sztukę od kogoś z forum, a leniwego handlarza, któremu nawet nie chce się zrobić uczciwego i zgodnego ze stanem faktycznym opisu, sobie daruj. Zwłaszcza przy tak dużej odległości. Co z tego, że ładnie wygląda? Trochę polerki tanimi pastami ściernymi, filtry na zdjęciach i jakiś leszcz łyknie. Nie gniewaj się za szczerość, ale po koleżeńsku Ci radzę i nie chcę, byś się w coś zapakował.

Wysłane gołębiem pocztowym.

To ogłoszenie stoi już bardzo długo bo też ją widziałem jak szukałem Belli. Chciałem jechać oglądać, ale zrezygnowałem po przeczytaniu opisu

Amortyzatory
Powrót