• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba o możliwość obejrzenia alfy MITO w Kielcach.

Bartek Pyk

Nowy
Auto
159 07' 1.9 16v 150KM
Witam,
zastanawiam się nad kupnem Alfy Mito i mam ogromną prośbę do właścicieli takiego pięknego samochodu z Kielc lub okolic tak do 25 km mniej więcej. Jeżeli ktoś posiada ją i byłby tak miły poświęcić mi z 1h, a nawet 20-30 min swojego cennego czasu i pozwolił obejrzeć ją na żywo byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ najbliżej jest Alfa do sprzedania dopiero w Stalowej Woli, a to jakieś 120 km od Kielc. Chciałbym, po prostu przekonać się czy ten samochód mi odpowiada zanim pojadę gdzieś dalej w poszukiwaniach swojego egzemplarza :). Oczywiście nie obejdzie się bez jakiegoś wynagrodzenia za poświęcony czas =D ^_^.

Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź oraz poświęcony dla mnie czas.

Pozdrawiam serdecznie.

Amortyzatory
Powrót