• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba - Katowice i Sieradz

• Autor wątku Autor wątku out_
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Chyba nie ten dział. W każdym razie ta z Katowic to oferta komisu i skoro ma wymienione nowe części : turbinę, sprzęgło, klocki i nowe zawieszenie przód, to zadaj sobie pytanie gdzie jest zysk komisu, skoro koszt takich części- rzekomo nowych- to połowa wartości auta:) Odlicz sobie od tego prowizję komisu i wyobraź jak te auto wyglądało przed wypadkiem;)

Witam wszystkich:)
chcę kupić AR 156 i mam w związku z tym prośbę, czy ktoś z Katowic i Sieradza zna te autka lub ew. mógłby sprawdzić te egzemplarze??

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11080725
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11190753

Pozdrawiam i z góry dziękuje

czy przypadkiem nie są za tanie jak na modele z 2000r. i 2001 r.z takim wyposażeniem i silnikiem? Proponuję szczegółowo sprawdzić te samochody, bo coś tu śmierdzi...

Zresztą na pierwszy rzut oka kombi była robiona, brak napisów na tylnej klapie, wszystko wymalowane perfekcyjnie, identycznie z sedanem

---------- Post dodany o godzinie 09:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:57 ----------

chciałem dodać, że ten sedan był walony w tył, bo klapa tylna nie dość że bez oznaczeń to widać szpary

Ostatnia edycja:
Dodatkowo na sedanie był spory Spojler i pozostały po nim nity w klapie bagażnika. W ogóle mimo soli na samochodzie da się zauważyć co najmniej 3 kolory tego samochodu. Unikaj tych egzemplarzy:)

Nie no ja jestem pod wrazeniem :) na zdjęciu chłopaki widzą nawet po 3 kolory ? eee normalnie Fenomen :)
Ciekawe jak bym tu wkleił zdjęcie mojej , to pewnie bym usłyszał ze co element to inny kolor .
Jak nie wezmiesz testera i nie zobaczysz go normalnie to gów** się dowiesz:) z takiego zdjęcia :)

Pamiętajmy ze zdjęcie jest robione przez aparat cyfrowy :)

Załóż ten temat w odpowiednim dziale.Zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót