Propozycja stworzenia bazy artów/testów/porównan AR...

• Autor wątku Autor wątku limak
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

limak

Nowy
Auto
AR146 1.4 TS 16V
...byla juz tutaj takowa? Jest moze cos takiego? Choc osobiscie niczego tutaj takiego nie namierzylem... :roll:

A o co mi chodzi?

Kazdy z nas napewno nie raz szukal informacji o jakims modelu. Testow, porownan, testow dlugodystansowych czy tez po prostu wszystkiego co jest dostepne na rynku o danym modelu... wiem, ze testy w "polskich" gazetach to generalnie szwabskie przedruki, ale mimo wszystko moze warto by bylo cos takiego powrzucac tutaj? Podzielic tematy wg modeli a kto bedzie mial chwile wolnego czasu - bedzie mial jak znalazl cos do poczytania :)

Sam mam sporo starych gazet motoryzacyjnych, z nowszych juz tylko AutoMoto, ale Alf przewinelo sie tam calkiem sporo i z checia bym sie tym w formie skanow podzielil.

Kto na tak - kto na nie i kiedy ruszamy z koksem? :>>> :DDD

Pozdrawiam,
limak

Myślę, że z całą pewnością przydałoby się coś takiego tylko należałoby się zastanowić nad formą tego zestawienia ;//

as napisał:
Myślę, że z całą pewnością przydałoby się coś takiego tylko należałoby się zastanowić nad formą tego zestawienia ;//

Moja propozycja:

Forum Ogolne o Alfa Romeo; podwieszone watki oznaczajace dane modele; kazdy uzytkownik bedzie mogl wrzucic na jakis serwer z darmowym hostingiem obrazow skany i... dziala :DDD

Przy tym kazdy post to namiary - co co i skad to: czyli tytul czasopisma, numer, strona etc.
Naturalnie tez filmiki video - i linki na youtube i pokrewne serwery.

Naturalnie to tylko sugestia i mam nadzieje przyczółek do dalszej dyskusji nad propozycja.

Pozdrawiam,
limak

No zgadzam się, że żeby znaleźć coś konkretnego na temat Alfy to trzeba sie trochę naszukać, ja sam mam kilka artukułów z prasy w domu i bym zamieścił :D

no powiem ciekawy pomysl, ja cosik podobnego widzialem kiedys na forum volkswegena, kazdy model opisany wraz z instrukcjami forowiczow i co jak naprawic ladnie podzielone na dzialy

bija22 napisał:
ciekawe to jest...moze wypali :mrgreen:

...łaski nie robi - wypalic musi :DDD
A dlaczego?
Bo MY sie za to bierzemy :DDD

...tylko tak sie zastanawiam czy ja dobrze watek umiescilem i czy nie powinien on zawisnac w dziale "Sprawy organizacyjne" 8))) :|?:

Swoja droga: kto sie wypowiedzial jest na tak, wiec moze przejdzmy do dzialan... ja jutro bede mial do dyspozycji skaner (albo dzisiaj wieczorem) to moglbym juz sukcesywnie zaczac cos wrzucac... :>>

Tylko tak sie zastanawiam... wrzucac materialy w watkach ponazywanych modelowo w "Forum ogólne o Alfa Romeo" czy dedykowanym modelom?

To drugie byloby bardziej przejrzyste...

Zgadzam sie z takim pomyslem.Osobiscie mam "pare" gazetek a dokladnie tyle :)

Artur_13 napisał:
Zgadzam sie z takim pomyslem.Osobiscie mam "pare" gazetek a dokladnie tyle :)

...ja jak patrze ile kasy utopilem przez te lata w makulature to serce sie kraja :DDD

No to ja juz dzisiaj, a najpozniej jutro, wcielam w zycie swoja koncepcje. Licze na Wasze pospolite ruszenie i na podwieszenie owych watkow przez Administracje Forum :DDD

bobryt napisał:
ja się porównywać będę na lotnisku pod Cz-wą :D :D :D zdam relacje jak poszło hehe
Służę pomocą. :DDD Moje r6 z grubym tyłkiem zawsze chętne. :)

Amortyzatory
Powrót