• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Program COMPACT 98 - czy potrzebujecie ?

• Autor wątku Autor wątku Sisar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Sisar

Guest
Witam. Znalazłem w swoich szpargałach program Alfa Romeo Compact 98. Jest również po polsku :). można tam odczytać wszystko o naszej alfie wpisując VIN lub wpisać wszystko ręcznie - potem ukazuje się nasza Alfa graficznie z opisami części i można ją klikając rozbierać dalej i pokazuje się kod danej części zamiennej...
Jeśli jest taka potrzeba to wrzucę na jakiś serwer i udostępnię obraz płyty CD z tym programem. Wielkość ok. 500 Mb. Modele ALF to: 33, 145, 146, 147, 75, 155, 156, 164, 166, Spider, Spider GTV, Coupe Speedster.

bardzo chętnie bym sobie taka plytkę pobrał z jakiegos serwerka :)

z góry dziekuje:)

Ok. To wrzucę tylko może ktoś mi doradzić gdzie najlepiej to wrzucić. Ten plik ma ok 500 Mb i już 1 serwer mi odrzucił bo przyjmuje tylko do 100MB :(

Ja również chętnie bym pobrał taki programik.
Z góry dzięki.

Mi się również przyda już pobieram dzięki.

Fajna sprawa. Nawet nie wiedzialem ze coś takiego istnieje.

wielkie dzieki juz go mam mysle ze nie bede go potrzebowal do napraw jedynie do podgladu z ciekqawosci :lol:

Nie wiem co jest grane, plik ściągnięty rozpakowany i za cholerę nie mogę tego otworzyć :?
Może ktoś mi pomoże :wink:

Zdaje się że to jest obraz płyty, więc trzeba go wyplić na płytkę. Z płytki zainstalować i cieszyć się informacjami.

to jest stara wersja epera, jak ktoś ma dostęp do nowszej to się o tyle nie opłaca tego ściągać, że w nowszej są aktualniejsze ceny i czasami numery części.

Może ktoś wytłumaczy jak to nagrac na płyte i otworzyć , bo nie każdy jest hakerem... :roll:

Trzeba to co się ścoągnie rozpakować będzie nazwa.iso potem pod Nero trzeba znaleźć polecenie nagraj obraz na dysk

metrim napisał:
Trzeba to co się ścoągnie rozpakować będzie nazwa.iso potem pod Nero trzeba znaleźć polecenie nagraj obraz na dysk

Albo odpalić w Deamon Tools.

Generalnie ten program to jest taki Eper,tyle że na dysku

Amortyzatory
Powrót