B
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Swoją drogą to niezłe zdzierstwo. W poznańskim Polcarze, poszli po rozum do głowy i zjechali z ceną do 40 zł za examiner. Dzięki temu mechanicy mają robotę a i sprzęt nie stoi w magazynie przez 95% czasu pracy serwisu.Tomek napisał:u mnie podłączenie do examinera u Dukiewicza to ok.160,00pln
Tak mi się wydaje że to może byc zawór zwrotny przed listwą wtrysków , poprostu jak jest mało paliwa w zbiorniku po zgaszeniu silnika i dłuższym postoju paliwo cofa siędo zbiornika ( zawór słabo trzyma ) przy ponownym uruchamianiu silnika musi te paliwo dopompować . To jest moja teorja niewiem czy słusznarafjan2 napisał:ja tez tak czasem mialem, po zapaleniu, gasla lub nie chciala jechac ale wystarczylo zaopalic drugi raz i bylo ok. tak jakos dziwnie ale dzialalo