• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

problem z klimatyzacja

• Autor wątku Autor wątku mkuzel
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mkuzel

Guest
Witam
Zaczęło się od tego ze klima słabo chłodziła a nawet wcale więc pojechałem do warsztatu na cały serwis klimy (czynnik, olej kompresora itd) jednak po tym wszystkim usłyszałem że klima ciągle nie działa i oni tu nic nie poradzą bo ciśnienie jest, kompresor chodzi a nie włączają się wentylatory i nie wiadomo czy zawór się otwiera. Miał ktoś może coś podobnego, zastanawiam się czy to nie wina czujnika ciśnienia bo on steruje wentylatorami. Jeśli chodzi o ten czujnik to bez różnicy czy jest włączona klima czy nie obieg prądu jest ciągle na tych samych stykach. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdr. Mateusz
Ps: ewentualnie gdzie w Szczecinie mógłbym to sprawdzić za rozsądne pieniądze.

spruboj w dołujach w PARKAUTO muj znajomy mam tam uzadzenie ko klimy komputer i naprawde mał bieze, podłaczenie do kompa cos kolo 40 - 50 zl

Amortyzatory
Powrót