• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Problem z Helix 62.1 dziwnie

• Autor wątku Autor wątku danielm10
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

danielm10

Guest
Witam dzis grały mi wszystkie głosniki 4 ....jeszcze, do czasu..... kupilem helixy na przod 62.1 na tyl 6.1 noi podlanczam, przód kierwoca wszystko gra, tyl za kierowca elegancko, tyl za pasazerem... super....i podlanczam pasazer i nie gra... sprawdzilem ustawienia radia, bezpiecznik ...i tyle...centralny zamek chodzi podnoszenie szyby tez a nie dziala glosnik co mam zrobic prosze o pomoc... nawet kleme odlaczylem chcac zrobic reset "jakis", a zaznacze ze godzinie wczesniej chodził...co sie moglo ujarac...?

Pewnie masz problem ze stykiem kabli na złączce między drzwiami a karoserią. Poruszaj drzwiami lub samą złączką i sprawdź czy wtedy nie gra.

sprawdzalem to wtyczke odpinalem i wpinalem jeszcze razem ale dalej tamta strona nie działa straszna lipa pomocy....

nie grają bo podłańczasz.. grałyby jak byś podłączał.. proste?

sorki za OT ;)

nie grają bo podłańczasz.. grałyby jak byś podłączał.. proste?

sorki za OT ;)

super, tylko koleszko jak zauwazyles w tym poscie proboje rozwiazac problem...a nie bawic sie w ortografie wiec jesli masz cos sensownego do napisania albo rozwiazanie problemu to pisz, a nie zasmiecaj tematu... Pozdro

A sprawdzałeś czy jak podłączysz stary głośnik z powrotem to gra??

stary tez nie gra i sprawdzalem nawet przy wtyczce czy radio daje sygnaly i daje wszedzie pod 4 glosniki ale problem jest z kablem ktory idzie z drzwi do wtyczki bo wszystkie glosniki 3 działaja a tamten nie czyli chyba to bedzie kabel ale co sie moglo z nim stac?

weż miernik i sprawdz przejscie na kablu na każdej żyle. Przy radiu i przy głośniku sprawdz każda żyłe z osobna wtedy będziesz wiedział która żyła padła. Może cos sie stało z kablami przy samej końcówce przy głośniku.

Wiec ponownie wracając do tematu... wszystkie kable sprawdzałem wtyczki i postanowiłem przejzec dokladnie wtyczke miedzy drzwiami, wiec odlaczylem, sciagam ta gume i co widze? ze jedna wsówka zielona akurat od glosnika jest wysunieta. Musiala wypasc, wiec znalazlem brakujace wolne miejsce wlozylem ja tam i podlaczylem. Wszystko gra i trabi jak zespol kombi... xD temat do zamknięcia dziekuje za pomoc...:]

Amortyzatory
Powrót