• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Problem z elektronika

• Autor wątku Autor wątku Francisc
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

Francisc

Guest
Witam. Zanim jeszcze zaczęły się te mrozy padła mi żarówka migacza w tylnej lampie. Od tamtego momentu(choć nie mogę być 100% pewnie ze ma to jakieś znaczenie, ale zaczęło się wtedy) w mojej alfie dzieja się dziwne rzeczy. Po dłuższej jeździe min. 30minut szaleją mi migacze nie włączając się w ogóle lub migając: zamiast tik tik tik, tiktik tik tik tiktik... to samo na awaryjnych, po kolejnych minutach nie włączają się w ogóle albo z jeszcze rzadsza częstotliwością. Dodatkowo ostatnio zaczęła mi znikać ikonka włączonych świateł mijania(lampy świeca) z deski rozdzielczej, a dziś padło mi oświetlenie na wyświetlaczu ilości przejechanych kilometrow. Pogoda nie sprzyja grzebaniu wiec kompletnie nie wiem co się dzieje. Masz ktoś może pojecie lub sam miał coś podobnego?? Dodam ze już przed mrozami i ostra zima zaczęły się te objawy.

Ar 156, 2,4 jtd, 1999... dawno nie bylem na forum i gdzies zniknely dane z moje profilu;/

Amortyzatory
Powrót