• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[145] Problem po odpaleniu

Kris1979r

Nowy
Auto
Alfa romeo 145 1.4 Boxer klima
Witam wszystkich mam alfe 145 1,4 boxer po odpaleniu gdy silnik jest zimny wszystko gra po kilku min. zapala się kontrolka wtrysku i gaśnie silnik odpale i znów to samo aż włącza się code i muszę odłączyć akumulator, jak temperatura dojdzie do 40 wyłącza się ssanie i wszystko jest ok. Co to może być? Filtr paliwa nowy.
Z góry dzięki za pomoc.

przy okazji koledzy.. mam ostatnio podobny problem (tylko ze na ts'ie) po jakims czasie jazdy wlacza sie kontrolka wtrysku, gdy wylacze silnik i zapale spowrotem wszystko wraca do normy..

Alfa Romeo

Tez tak mialem wymienilem czujnik temp wody i wszystko wrocilo do normy pozdr:)

dokładnie czujnik temp wody ten na termostacie, w moim TS-ie takie miał objawy jak od łączyłem ten czujnik podczas wymiany termostatu. może zaśniedział, na wodzie nie jeździliśmy ostatnio???;-)

Amortyzatory
Powrót