A
AR_33
Guest
W dzisiejszym Raporcie w TVN Turbo jest pierwsza oficjalna włoska prezentacja Alfa Romeo MiTo.
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
csscss napisał:Ale silnik 1.4 78km. mogli sobie darować.
Z Twojej wypowiedzi wniosek jest następujący:Spirit napisał:Alfa w końcu odchodzi od awaryjności ale jeszcze zajmie jej to trochę czasu, i powiedzieli też że Alfa w najbliższych latach (tutaj właśnie nie pamiętam ile) chce sprzedać więcej aut niż w ostatnich 10 latach. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej jeżeli marka stanie się popularna to zaczną jeździć nią mniej intelektualni kierowcy którzy przesiądą się z innych marek czyt. pancerwagonów
Pomieszałeś.Spirit napisał:i powiedzieli też że Alfa w najbliższych latach (tutaj właśnie nie pamiętam ile) chce sprzedać więcej aut niż w ostatnich 10 latach.
Majka napisał:Wiesz AR_33 tak myślałam,że zamknięsz ten wątek. Nie chodzi o to, że nie czytam uważnie, bo czytam. Specjalnie stworzyłam nowy temat - bo dla tych, którzy chcą się zapoznać z danymi technicznymi i cenami MiTo może to być interesujace. Nie chodziło o samą premierę, ale o nieficjalnie robione zdjecia zwykłym aparatem oraz dane, na których temat jak dotąd wszyscy gdybają. Chciałam to wyróznić. Co zresztą napisałam... Z drugiej strony cel osiągnęłam - kto będzie chciał to sobie do tych danych dotrze w prosty sposób.
Majka napisał:Ale wracając do tematu - MiTo będzie w Polsce na początku wrzesnia br - przynajmniej w Warszawie
AR_33 napisał:W Poznaniu będzie na początku sierpnia i mogę się pochwalić, że będę miał możliwość przetestowania MiTo z silnikiem 1.4 Turbo ( mam nadzieję że na Torze )
Majka napisał:I znowu masz lepiej