A
Addicted
Guest
No więc tak
Mam nadzieję, że nie będziecie mi mieli tego za złe, ale nie mogłem się powstrzymać i bardzo chciałem umieścić swój pojazd między Waszymi cudeńkami, mimo że do pięt im nie dorasta
Stary poczciwy maluszek, rok 95 wersja elegant. Powiem tak, miałem okazje jeździć już kilkoma różnymi samochodami, ale maluszek zdecydowanie jest jedyny w swoim rodzaju / całkiem jak Alfa ? /. Na początku nie byłem do niego przekonany, szczerze mówiąc trochę bałem się go prowadzić, jednak z czasem to się zmieniło i to niemal o 180 stopni. Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie dnia bez maluszka, sam dojazd do szkoły czy do pracy sprawia mi sporą frajdę, a jeżeli dołozyć do tego bezproblemowość w parkowaniu, maluszek jest wręcz idealny
Żeby nie zapeszyć, odkąd wyjechał z garażu nic tylko leję paliwo i jeżdżę. Może nie jest idealny ani pod względem technicznym ani wizualnym, ale naprawdę go uwielbiam
Pozdrawiam serdecznie Alfaholików i mam nadzieję, że w niedługim czasie będzie mi dane dołączyć do grona szczęśliwych posiadaczy Alfy Romeo (marzy mi się 155 / 33 1.7 16v). Poniżej kilka jego fotek z dnia dzisiejszego prosto po kąpieli, niestety nie wyrobiłem się czasowo i wnętrze nie zostało posprzątane
Zajmę się tym jutro 
-=-

-=-

-=-

-=-

-=-

-=-
Viva Italia !
-=-

-=-

-=-

-=-