• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Praca - szukam

sebawroc

Nowy
Auto
Jest: Skoda Superb 2.0 TDI. Było: 159 SW 1,9 JTD AR 147 1.9 JTD 16V 170 KM 2003 r. Passatto B5 1.8
Cześć, gdyby komuś obiło się o uszy że gdzieś kogoś potrzebują do pracy dajcie znać. Niestety jestem zmuszony szukać nowej pracy :mad:. Z góry dzięki

Ale w jakiej branży?

Domniemam że na każdym magazynie kogoś szukają- znam taka firmę, że ruch tam jak w tramwaju, nie tylko na magazynie ale i w biurze- ale to już tylko desperatom.

jak chcesz to chodz do bzoma autoserwis tu zawsze przyjma :] zmigrodzka 249e naprzeciwko hasco lek :)

Sumika Ceramics Poland
Robert Bosch
Foundation Brakes Poland
DHL Express
z tego co sie orientuje wszystkie te firmy szukaja ludzi na rozne stanowiska

Chyba łatwiej będzie, jeśli napiszesz co umiesz robić. Prawdopodobnie w Świdnicy u Badury potrzebują spawacza.

Podpinam się pod wątek. Jak ktoś będzie miał jakąś ofertę na kierowce C+E tylko miedzynarodówka to piszcie,tylko dobre firmy. Doświadczenie mam,wszystkie potrzebne papierki też:cool:

Rowniez podpinam sie pod temat Doswiadczenie jako mechanik samochodowy 4 lata jako magazynier tez 4 :)

Hej.
Jestem wlasnie na etapie zmiany pracy,z obecnej musialem sie zwolnic bo mialem powazny powod.Szukam czegos w okolicach Swidnicy,Jawora najlepiej w branzy budowlanej,pracowalem w hurtowni materialow budowlanych 10 lat jako sprzedawca-magazynier.Jakby ktos cos wiedzial bede wdzieczny:).Pozdrawiam.

Wysłane z mojego Nexus 4

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o mechanika to wiem, że na pewno w VW na Brucknera szukają,
Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót