Pozdrawianie...vol.2 / jak się rozpoznać na drodze/

• Autor wątku Autor wątku JFC
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

JFC

Guest
Od razu zastrzegam, że nie sprawdzałem, czy był już taki temat, czy nie.
Do rzeczy.....co powiecie na to, żeby na lewym lusterku nakleić jakiś znaczek np. odwrócony trójkąt (coś na wzór scudetto:D) kolor, wielkość do dogadania i chyba najważniejsza rzecz każdy może własnoręcznie w domowych warunkach przy użyciu nożyczek/nożyka wyciąć sobie takie coś. Jak jest z ramkami to widać..są, nie ma, trzeba zamawiać, jeden chce drugiemu się nie podobają itd. Dzięki temu na drodze możemy zauważając taki znaczek pomachać komuś i liczyć na odwzajemnienie, a nie tylko na wzrok w stylu "zjem cię".
Pomysł, propozycja zaczerpnięta od klubu "cytryniarzy" oni używają żółtego kółeczka.
Czekam na propozycje i opinie.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
No to na Alfa Rosso będzie bardzo widoczny :D
normalnie....klub prześmiewców.:laugh:
Dobra, nie ma się co podniecać jak norka po oskórowaniu...poczekam jak się temat rozwinie, bo jak zauważyłem machanie i mruganie do siebie alfistów na drodze podobno bezcenne.

mysle ze do rozpoznania wystarcza klubowe ramki:)

p.s.
u mnie w miescie jezdza kolesie - cars club silesia czy cos... oczywiscie gulfy
Oni maja wielkie napisy od srodka na dole przedniej szyby "Cars Club Silesia", lepsze niz tabliczki w tirach:D

p.s.
u mnie w miescie jezdza kolesie - cars club silesia czy cos... oczywiscie gulfy
Oni maja wielkie napisy od srodka na dole przedniej szyby "Cars Club Silesia", lepsze niz tabliczki w tirach:D

hahaha to ja zamawiam taka 200x50 cm z napisaem "Alfaholicy.net" :D

Które w W-wie wyglądają identycznie jak ramki serwisu na Arkuszowej - większość Alf w W-wie ma takie ramki........... Beznadziejne kolory.

Ja mam naklejkę na tylnej szybie, mimo tego przez parenaście miesięcy nikt nie pozdrowił.

IMO ramki wystarczą, raczej niewielu zgodzi się na oklejanie lusterek czy jakiegokolwiek innego miejsca papierami.

Albo taki bajer dla każdego^^

ramka bajer

Ostatnia edycja:
a mi sie wydaje ze wlasnie cos na gorczej czesci szyby przyklejone, np. www. alfaholicy . net czy koniczynka w zupelnosci by wystarczylo

IMO ramki wystarczą, raczej niewielu zgodzi się na oklejanie lusterek czy jakiegokolwiek innego miejsca papierami.

Albo taki bajer dla każdego^^

ramka bajer

W tym kraju raczej ciężko było by mieć coś takiego założonego - chyba, że ktoś wyjeżdża z garażu, nie parkuje nigdzie na mieście – ew na parkingu strzeżonym a potem wraca z powrotem do garażu:) w Polsce to biedaki się nawet na nakrętki chromowanych wentylków rzucają

Ja mam wieeeeeeeeeeelki napis na dole przedniej szyby, przyciąga uwagę :) no i widać go z daleka

zdjciel.jpg

Nie pamiętam dokładnie, ale chyba kilknanaście złotych. U jednego z forumowiczow zakupiłem, generalnie robił każdy wymiar, ale nie wiem jak teraz sprawa z tymi naklejkami wygląda.

Kochani.....wszystko fajnie, tylko założenie moje było takie - coś małego...prostego w formie i najważniejsza rzecz, żeby samemu zrobić (domyślam się, że jak trzeba będzie zapłacić za wycięcie itd. to większość zrezygnuje). Jeżeli nie lusterko, to tak jak proponował kolega aniol jojo górny lewy róg przedniej szyby.

Amortyzatory
Powrót