[MiTo] Powstanie MiTo Spider?

No właśnie, po złożeniu dachu będzie wyglądac jak Micra Cabrio, czyli jak moszna.

Panowie z Alfa Romeo, chyba zmierzają w nie właściwym kierunku :(
MiTo Spinder - DRAMAT :suicide:

My sobie gdybamy a im sprzedaż mimo kryzysu rośnie. Odsyłam do dzisiejszego Auto Świata .

no to to już będzie kupa maksymalna :( jeżeli to ma być uczczenie 100 lecia marki to chyba źle wróży na przyszłość

Co wy tak jedziecie po tym autku? Jest tylko jedna fotka i na dodatek w beznadziejnym kolorze ale moim zdaniem jest bardzo ładna i zdecydowanie przewyższa inne małe cabrio, np colt czy peugeot blaah :/

Co wy tak jedziecie po tym autku? Jest tylko jedna fotka i na dodatek w beznadziejnym kolorze ale moim zdaniem jest bardzo ładna i zdecydowanie przewyższa inne małe cabrio, np colt czy peugeot blaah :/

A ja moge zadac kontrpytanie- Co Ty takiego widzisz w kopii prawie Micry z innymi otworami? <- to pytanie retoryczne, bo o gustach się nie dyskutuje, a ja ten samochód już widziałem na 3 innych fotografiach.

MiTo niech zostanie takie jakie jest bo takie jest niezłe a Spider jest tylko jeden i niech tak będzie.To chyba tylko jest wymysł jakiś buców od marketingu którzy stwierdzili że młodzież na to poleci

Kopia micry nie skomentuje tego..Poza tym tego auta jeszcze nie ma i może sto razy zmienić wygląd. A co do buców od marketingu to powiem tylko że niech robią co trzeba żeby ta marka dalej się rozwijała bo bez kasy będą stać w miejscu. Nie wiedziałem że spider jest tylko jeden.. a 8C spider? już nie wspomnę że ta nazwa dotyczy wszystkich włoskich sportowych kabrioletów nie tylko Alfy..

Ostatnia edycja:
Ale nie zapominaj że te buce zabijają to co najpiękniejsze w Alfie. 8c Spider jest poza zasięgiem typowego klienta więc dla mnie jest to osobna działka tak jak kiedyś SZ/RZ. Mówiąc że Spider jest jeden miałem na myśli że wystarczy jeden kabriolet w ofercie Alfy. Coś czepiliwy jesteś :>

Nie twierdzę że to auto jest piękne i nie oceniam czy na pewno potrzebne, cieszy mnie tylko że Alfa idzie do przodu, rozwija się i w tej chwili najważniejszy jest wzrost sprzedaży. Oczywiście wszystko ma swoje granice, a nie uważam aby to autko psuło ich wizerunek.. po prostu te małe cabriolety z zasady piękne nie będą.

A dla mnie auta tego typu są pomyłką. Jeszcze Spider 939 ok, ale MiTo Spider jeszcze na 100 lecie to jakaś kpina, a 169 gdzie? W dupie? Chyba na to wychodzi.

Alfa po prostu inwestuje w modele które się sprzedają.
Nie oszukujmy się, 166-tka nigdy nie była liderem sprzedaży, a małe MiTo jest bardzo popularne.

no właśnie tylko że kiedy Alfa była Alfą nie stawiała na to co się sprzedaje ale na to co piękne, inne i dające frajdę z jazdy nie patrząc na koszty i upodobania rynku.

no właśnie tylko że kiedy Alfa była Alfą nie stawiała na to co się sprzedaje ale na to co piękne, inne i dające frajdę z jazdy nie patrząc na koszty i upodobania rynku.
A teraz mamy podobno ogólnoświatowy kryzys i firmy tną koszty.
I tak dziwię się Alfie ,że wzięła się za projekt MiTo GTA .Pzdr

FIAT stylizacyjnie znacząco nadrobił i tak naprawdę Bravo bardziej mi się podoba jak Mito. Alfa zunifikowała się z FIATem i niewiele się już różni od innych producentów samochodów, trzeba się z tym pogodzic, ale niekoniecznie akceptowac.

Amortyzatory
Powrót