Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam
potrzebuje sprzęgło kompletne z łożyskiem oporowy do AR 156 2001 r silnik 2.0. ma ktos jakis tani sklep on.line ale tani ;/
Pisząc łożysko oporowe masz na myśli centralny wysprzeglacz chyba ??
Mam kompletne sprzęgło z centralnym wysprzeglaczem VALEO za 620 PLN lub LUK za 700 PLN
607-501-542
No łożysko oporowe, które w twoim modelu jest zintegrowane z wysprzeglaczem.wiesz nie wiem bo buczy nie mocno ale czasami slychac i zawsze bylo to lozysko oporowe w innych autach. nowe tak masz te flaki to moze jeszcze masz zimering walu chyba rozrządu to jest bo mi troche olej kapie ale tylko jak jade bo plam na postoju mie ma.
Sorry za konkurencję Slom, ale u mnie Valeo 550zł.
Pozdrawiam![]()
No to bede lepszy u mnie kompletne sprzeglo Valeo 450 zl Luk 550 zl.
Sorry za konkurencję Slom, ale u mnie Valeo 550zł.
Pozdrawiam![]()
Jako, że nikt Nas nie goni z tego działu to i ja się podepne. Czyli Valeo 550 komplet - masz więcej sztuk czy tylko pojedynczy egzemplarz??? A jak z gwarancją
A może ktoś posiada do sprzedaży - termostat klimy, nagrzewnice i silniczek do sterowania klapami nawiewu, chłodnice klimy proszę o info i cenki![]()