• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Potrzebna dobra pasta do lakieru

• Autor wątku Autor wątku mrutyś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mrutyś

Guest
Witam wszystkich
Sprawa jest piorytetowa muszę wypucować samochodzik i potrzebna mi jest na prawdę dobra pasta, która nie zepsuje lakieru a go odświerzy i ożywi. Oczywiście chodzi też o w miarę możliwości usunięcie drobnych rysek z powierzchni lakieru.
Samochód jest koloru srebrnego jeśli miało by to jakieś znaczenie.

Siekier napisał:
generalnie jezeli nie masz powaznych rys to polecam T-CUT color Fast - kupuje sie pod konkretny kolor samochodu. Koszt - ok 25 PLN.

Zgadzam się z przedmówcą , jeśli jednak masz bardziej zmatowiały lakier to orginalne Czeskie TEMPO załatwi sprawę 8)

AR_33 napisał:
orginalne Czeskie TEMPO

No wlasnie - strasznie ciezko dostac. Wiec jak ktos ma jakies namiary niech wpisuje.
Wszedzie sprzedaja podrobe - oznaczona logo M5 czy 5m czy cos takiego :cry:

dzięki wielkie a to tempo to jest made in czechy?? :shock: :shock: :shock: to może będę miał okazję cos takiego załatwić jak gdzieś to dorwę dam znać.

ja mam tę z drugiego linka producent druchema i jestem zadowolony, na pudełku jest informacja że producentem jest firma czeska natomiasta dystrybucja zajmuje sie polska firma bodajże lubelska. jast do dostania w tesco

Ta z pierwszego linka jest w motoryzacyjnym obok mnie :)
Jak cos to zapraszam do Lodzi hehe :mrgreen: :D

Od lat pastuję samochody różnymi środkami dla odomiany.Tempo jest najlepsza ale trzeba się natrudzić podczas pastowania bo jest dosć gęsta. Jest to czechosłowacki wynalazek komunistycznu:) Jednak o jakości świadczy fakt że znana marka K2 wykupiła od czechów licencję na nazwę TEMPO. Od tej pory na rynku tempo z logiem K2 jest najczesciej spotykane. Oryginalna wystepuje w kilku rodzajach ta od K2 najczescie lekkościerna.

Amortyzatory
Powrót