• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Poszukuję instrukcji obsługi do GTV

• Autor wątku Autor wątku jars
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jars

Guest
Witam, potrzebna mi instrukcja obsługi do GTV, język obojętny, choć dobrze by było po naszemu, bądź po łengliczu :>>

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Zadzwoń pod nr 033-813-5607 do Fiat Auto Poland.
Ja zadzwoniłem i zapytałem czy mają instrukcję obsługi do Gtv'ki, miła pani poprosiła mnie o kilka danych i poinformowała mnie, że prześle mi takową instrukcję nieodpłatnie.
Po kilku dniach przyszła do mnie instrukcja obsługi w języku polskim ;)
Pozdrawiam.

No niestety nie posiadają już wersji książkowych instrukcji i nie będą juz posiadać dzisiaj do nich dzwoniłem i rozmawiałem z babeczką :mad:

Witam Alfaholików.

Jeśli jest jeszcze zapotrzebowanie zeskanuję posiadaną polską instrukcję do GTV.

Oczywiście również się nią podzielę ;)

Co ciekawe, instrukcja nic nie mówi o 2,0 JTS 2003, a z takim modelem była sprzedana.

Proszę o sygnały zainteresowania to ją "wrzucę" do sieci - ja już swoją mam :)

pzdr

PS. Zaraz biegnę do przywitalni.

O ile dobrze mi się wydaje to nie są to skany tylko zdjęcia a ich właściciel wstawiając je na innym forum wyraźnie prosił żeby nie umieszczać ich nigdzie ani nie wstawiać linków do nich nigdzie indziej bez jego zgody. A trochę się napracował więc wypadało by uszanować Jego wole. Oczywiście jeżeli nie są to zdjęcia zaczynające się od (nazwa pliku) DSC00298 a kończące się na DSC00608 to proszę nie zwracać uwagi na ten post.

Hej- a ktoś ma może wersję polską lub angielską instrukcji obsługi do Alfa Romeo Spider ?
Chętnie bym poczytał o tym chol###ym elektrycznym dachu....

bleee, to są niemieckie serwisówki. Gdzieś mam pełną serwisówkę po ang ale nie mogę jej znaleźć :/ Jak znajdę dam znać.

Dobrze to by było uszanować pracę kolegi który te fotki robił i wstawiając na alfaclub.pl prosił o nieudostępnianie na innych forach itp.

Poszukuję instrukcji obsługi do gtv 96r. Ktoś pomoże?
Ściągnąłem tą z poprzedniego postu, ale jest do nowszej wersji.
sie ma

Ostatnia edycja:
Innej nie ma w sensie, że nikt z forum nie ma, tak?
Bo jak ktoś kiedyś kupował gtv to chyba dostawał instrukcję.

sie ma

Innej nie ma w sensie, że nikt z forum nie ma, tak?
Bo jak ktoś kiedyś kupował gtv to chyba dostawał instrukcję.

sie ma
nikt na forum nie ma.
Z resztą nie ma większej różnicy między tymi instrukcjami (starszą a nowszą). Różnią się detalami, nie ma co wybrzydzać i cieszyć się z takiej jaka jest :)

Gtv

Witam
Ma może ktoś instrukcje w PDF PL do GTV ?
Z góry dziękuje za pomoc.

Napisz do fiata do bielska.
Kiedy kupiłem swoją to tak zrobiłem. Chciałem zapłacić - przysłali w gratisie:)

Jakiś czas temu starałem się dostać instrukcje i dzwoniłem po serwisach, wszędzie są nie dostępne. Na skrzynce jeszcze jakąś mam więc jak coś to podajcie @ to prześlę tylko podstawowe pytanie, serwisową czy użytkownika?
Ps Pablo, Ty chcesz do GTV czy Gtv? bo to różnica :)

Amortyzatory
Powrót