Poprawilem gril w mojej 156

do tego jeszcze chromowane ramki wokół szyb, chromowane kołpaki i jest full wypassssss :P (bo z tego co widzę chromowane mocowanie tablicy jest już na miejscu)

bart napisał:
do tego jeszcze chromowane ramki wokół szyb, chromowane kołpaki i jest full wypassssss :P (bo z tego co widzę chromowane mocowanie tablicy jest już na miejscu)

Mysle ze na razie starczy bo latwo przesadzic. Po prostu za czarny mi byl ten glil w srodku.
W 146 mialem gril czarny matowy to teraz taka odmiana :twisted:

to teraz powiedz czym to zrobiles bo tez mi sie podoba i moze u siebie bym cos takiego pomyslał

Listwy chromowane samoprzylepne o profilu trojkatnym (chromowane odbojniki na zderzaki)łatwo mozna przyciąć i mają zbliżony kształt do obwódki grila (zwykle sa uzywane do wiejskiego tuningu)-są grube i mozna dobrze dopasować do profilu obwódki. Mam nadzieje ze to nie profanacja alfy, ale jeśli nawet to jest b fajny efekt którego zdjęcia nie oddają.

Sama mam przyklejone takie listeweczki na grillu, moim zdaniem to troche przesadziles z gruboscia!

Szkoda ze do 146 nie ma czegos takiego.

Witam!
Mnie się podoba, zarówno opcja z szerszą listwą, jak i z węższą:)
Ja też mam czarną 156 i chciałbym taki kosmetyczny zabieg zastosować i w moim samochodzie.
Dlatego powiedzcie proszę gdzie kupiliście te listwy, na allegro jest ich mnóstwo, jednak nie wiem które wybrać by dobrze pasowały. Może podpowiecie mi, podając ich wymiary, albo po prostu link gdzie mogę kupić odpowiednie listwy?
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót