RedScorpion
Nowy
Nanioslem zmiany na mordce mojej 156. Jak je oceniacie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bart napisał:do tego jeszcze chromowane ramki wokół szyb, chromowane kołpaki i jest full wypassssss(bo z tego co widzę chromowane mocowanie tablicy jest już na miejscu)
tez mi sie tak wydaje, zbyt wulgarne jak dla mnieSylwia napisał:moim zdaniem to troche przesadziles z gruboscia!
Nie wiem jak na zywo wygladaja RedScorpiona, ale moje wygladaja slicznie bynajmniej mi sie podobaja :mrgreen:fr33 napisał:akos to wyglada ..
ciekawe jak na zywo?
I tu racja :wink:Sylwia napisał:moim zdaniem to troche przesadziles z gruboscia!
Sylwia napisał:Nie wiem jak na zywo wygladaja RedScorpiona, ale moje wygladaja slicznie bynajmniej mi sie podobaja :mrgreen:
A to przepraszam :mrgreen:RedScorpion napisał:Bo ja mam SW to muszą byc grubsze
Śliczne, to pierwsze zdjecie nadaje sie do katalogu albo do kalendarza, rewelacja!Sylwia napisał:ale moje wygladaja slicznie bynajmniej mi sie podobaja
To zmienia postac rzeczy :!: :wink:RedScorpion napisał:Bo ja mam SW to muszą byc grubsze