• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Popiskiwanie

Brzoza

Nowy
Pojawiło się w przednim lewym kole, objawia się przy ruszaniu i przy małej prędkości do 20km/h. Na dodatek od tej pory zaczeła mi się zapalać kontrolka abs.
2 tygodnie temu wymieniałem amortyzator i wahacz, ale myśle że nie ma to nic wspólnego z popiskiwaniem.
Ps. czy w sklepie można kupić bez problemu ten przewód co idzie do klocków hamulcowych :?: Bodajże czujnik zużycia klocków ham. i ile może to kosztować :?:

Mi z tylu piszczy... Klocki albo tarcze, bo troche nierowne sa...

przewod mozesz se sam zrobic a poza tym moze masz krzywo starte klocki??

Problem jest w tym że jest już tak sparciały że gdzie go nie złape tam pęka i urwał sie przy samej wtyczce, nawet nie moge go przylutować, a może to być wina łożyska :?:

Amortyzatory
Powrót