• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

pompa wody

maciekk

Nowy
Auto
156 2.5V6 i 147 1.6 Ts
witam wszystkih mam pytanie odnosnie pompy wody do AR 156 2.5 V6 pytanie brzmi gdzie mozna kupic oryginalna pompe wody do tego modelu oczywiscie nie chodzi mi tutaj o serwis tylko o jakis sklep internetowy lub cos takiego.i jeszcze jak by ktos wiedzial ile takowa pompa kosztuje to bylbym wdzieczny.potrzebuje nowa oryginalna pompe.dzieki pozdrawiam

Aso, allegro, internet. Problem z szukaniem?
Panowie gdzie jakieś super naleśniki dostanę, całą Polskę biorę pod uwagę. Problemu z transportem nie będzie.

najlepsze naleśniki znajdziesz w "Gospodzie u Alfreda" w Lublinie :) wysyłka gratis, kurierem...

dance1 problem to nie ja mam z szukaniem tylko ty z czytaniem bo widze ze nie bardzo zrozumiales to co napisalem a jak masz pisac takie blyskotliwe odpowiedzi to lepiej nic nie pisz.a wiesz co to jest aso?? a nalesnikow poszukaj na "nalesnik.pl" chyba ze masz problem z szukaniem

Ostatnia edycja:
Dzięki, na pewno sprawdzę. Pozdrawiam

maciekk co to aso to cały czas staram się wymazać z pamięci i każdemu raczej też to proponuję (chodzi o serwis). Dzięki za adres i pozdrawiam oczywiście.

Ostatnia edycja:
Czemu chcesz oryginalna pompe ? ja kupilem jakis wloski zamiennik za 260 zl, jego plusem jest to ze ma metalowy wirnik a nie z tworzywa, z ktorego robi sie spluczki do kibli jak oryginalny. Metalowy tak szybko sie nie rozleci jak plastikowy. A kupilem na allegro.

to nie dla mnie tylko dla mojego taty ktory musi miec wszystko w samochodzie oryginalne :/ ale jakbys mi dal jakis namiar na ta pompe to sie rozpatrze w temacie

Amortyzatory
Powrót