• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Pomożecie tworzyć małopolską stronke Alfaholików?

• Autor wątku Autor wątku showtime
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
"Wprawdzie na forum mieliśmy dział ...." - jak to mieliśmy ? nadal jest :mrgreen:

Juz prawie wszystko gotowe. Jeszcze tylko zamowienie domenki www.alfaromeo.malopolska.pl i jedziemy ;) mozecie sie juz rejestrowac.

Zdjecia swoich autek do galerii wysylajcie na moj adres mailowy, podany na stronce.

Czy macie jakies propozycje/uwagi?

a nie lepiej Alfaromeo Południe? Bo do Małopolski to ja już sie nie zaliczam :(

Ok, rzeczywiscie tak bedzie lepiej. Zmienione na Alfa Romeo poludnie.

Zamowiona domenka www.alfaromeo-poludnie.pl

Tylko ze narazie 3 userów zarejestrowanych. Rejestrujcie sie i działajmy cos ;) Wysylajcie tez do mnie fotki swoich aut ;)

Coś mi ta stronka nie chce dzialać, zarejestrować się też nie mogę :/ - rozumiem że to początki i trzeba wszystko dopracować. Ale pomysł calkiem fajny :)

Szanuję Wasz pomysł, ale mnie się osobiście rozbijanie na mniejsze jednostki nie podoba. Po co, skoro te same kwestie, sprawy można poruszyc TUTAJ? Będziemy tworzyc dwudziestoosobowe forum, żeby podkreślic swoją suwerennośc, czy coś?

Nie nie absolutnie nie chodzi o tworzenie forum. Tylko o zgrupowanie zdjec samochodow i zdjec ze spotów z południa w JEDNYM miejscu.

Chodzi glownie o galerie ;)

Panie kolego bimski od przybytku glowa nie boli ;) Docenilbys moją ciezka prace :P i milosc do Alfów :P

Ja również za bardzo nie rozumiem idei kolejnego forum, czy stronki o Alfach. Wszystko co robimy tam możemy robić tutaj. Mamy dział w Forach Regionalnych "Południe" i według mnie to wystarczy...

Nigdy nie bedzie jednomyslnosci. Jedno wiem, ze pomysl w szerokim gronie sie przyjal i jest coraz wiecej odwiedzajacych, nawet takich ktorzy ogladaja tylko zdjecia w galerii, ktore sa uporzadkowane i jest ich sporo.

Wiec praca zostala doceniona. Tak trzymac.

showtime napisał:
Panie kolego bimski od przybytku glowa nie boli ;) Docenilbys moją ciezka prace :P i milosc do Alfów :P

Boli i to nieraz nawet bardzo. Mało kto ma nieograniczoną ilość czasu na klikanie na coraz to nowych stronach, które na ogół tylko powielają już istniejące informacje. A więc w pewnym momencie trzeba się zdecydować, albo doceniać pracę autorów alfaholicy.org, albo ich olać, a docenić Twoją :P

JacekK, sprawa jest prosta. Jesli nie ma sie czasu i checi to sie nie wchodzi na strone. Ja juz wspominalem i wspominam ciagle o tym ze to nie jest konkurencja rzadna dla Alfaholikow i tyle.

Moze w koncu zaczniecie odrozniac te dwie rzeczy od siebie. Nie bede w kolko sie powtarzal i pisal tego samego.

Pomysl sie przyjal, a jesli ktos nie ma ochoty tam zagladac to jego sprawa. Pzdr ;)

Amortyzatory
Powrót