Pomocy, bracia naszej wspólnej Alfowej niedoli :-D

• Autor wątku Autor wątku Pituś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Pituś

Guest
no tak jak w temacie, niestesty potrzebuję poduszki pod skrzynie biegów do mojego biednego TS'a, który gdy tylko zmienię mu kierunek momentu obrotowego na wale napędowym strasznie tłucze mi w nadwozie skrzynią :roll: :roll:
Próbowałem własnym sumptem coś znaleźć ale bezskutecznie :cry: :cry: więc zgałaszam się tu o pomoc, może ktoś ma jakieś koncepcje jak zaradzić (bądź gdzie zaradzą mi), będę BARDZO WDZIECZNY :oops:

PS. części używane też oczywiście mnie jak najbardziej interesują :lol:

POZRAWIAM!! :mrgreen:

Na Allegro jest facet z miejscowości Mokrsko on handluje cześciami do 75 tek. ja kiedyś kupiłem w sklepie nówki drogo to niewyszło, możesz spróbować też w sklepie ICAR tel 501 186 256 Radziłbym kupić nówki bo używki mogą się szybko rozsypac

Mój tata zamawiał te poduszki w salonie fiata nawet. Sprowadzili i wymienili bez problemu.

i już dziękuję za odzew :mrgreen:
1. jesli chodzi o sklep Icar w Wwie na Gołębiowskiego to powiedzieli, ze mogą mieć dla mnie 1 sztukę (prawą)..
2. Kolo z "Mokorska" poduszkę ma ale za używkę krzyknął cenę jak za oryginał!! :roll:
uhh.. :roll:
3. który to serwis Fiata? poproszę o jakiś namiar, żeby ich namierzyć :mrgreen:

Sklep Vemapol z Jabłonnej lub serwis Fiata na Jagielońskiej ( Modlińska ) na przeciwko FSO lub ASO z ul. 1 sierpnia . Ja osbiscie kupowałem nowe części do 75 na Bobrowieckiej 2 ale tego Aso już niema

U mnie mają bez problemu, na drugi dzień są. Jak coś to pisz.

Pituś, podaj na PW nr nadwozia, sprawdzę dostępność.

Amortyzatory
Powrót