• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Pomoc na Pomorzu

Tacka

Nowy
Witam Alfaholikow z pomorza mam prosbe i pytanie zarazem ...-poniewaz najpozniej do konca roku bede sie przeprowadzał z Krakowa do Gdyni .....NARESZCIE!!!!! sie to udało chciałbym wiedziec czy jest poza aso jakis warsztat gdzie mozna bez obaw serwisowac Alfe Romeo -dokładnie 156 gta? oby tak bo do tej pory korzystalem z opieki zaprzyjaznionego aso w krakowie poniewaz prowadza go moi znajomi bylem dobrze i tanio traktowany ...poniewaz w 3 Miescie nie mam takiego układu musze miec jakas alternatywe dla aso bo w aso moga puscic mnie z torbami .....dziekuje za pomoc pozdrawiam wszystkie i wszytkich ALFAHOLIKOW Z POLNOCY ciesze sie ze do was dołacze wkrotce...

Niewiem czy ktos Ci się tu odezwie z tamtych rejonów, czyli trójmiasto, ale może...

Tylko omijaj tak zachwalany i promowany przez klub alfapomorze warsztat Le-Car. Osoba która potrafi nieźle naciągnąć. Nie jest to pablo z pod warszawy który ma naprawde dobre oponie.
Doświdczenia opieram na sobie znajomych i pracownikowi z aso który sie od nich wyniósł. Jak powiedział niezły z niego "cfaniak"

Tylko omijaj tak zachwalany i promowany przez klub alfapomorze warsztat Le-Car. Osoba która potrafi nieźle naciągnąć. Nie jest to pablo z pod warszawy który ma naprawde dobre oponie.
Doświdczenia opieram na sobie znajomych i pracownikowi z aso który sie od nich wyniósł. Jak powiedział niezły z niego "cfaniak"

To ciekawe co piszesz,nie serwisuje tam na biezaco(odleglosc)ale kazdy moj model alfy byl w tym warsztacie,powazniejsze czy drobne sprawy zawsze wykonane na wysokim poziomie.
Jezeli wskazania ze cos trzeba w aucie zrobic(wskazanie palcem usterki)uwazasz za naciaganie,to nie kumam Ciebie,to inne czasy i samochody zeby "podbijac"dowod rejestracyjny,u mnie wszystko musi grac.

Z tego co widze ,jestes z Gdanska,jakos nie bylo przyjemnosci wymiany zdan na "zywo".
Pozdrawiam.

Sam szukam dobrego warsztatu na pomorzu... A Le-Car to radzę omijać szerokim łukiem... nie dość że mechanik sprawiał wrażenie osoby zmęczonej swoją pracą - krótko mówiąc miał mnie w dupie... to jeszcze nasłuchałem się bełkotu na temat swojej alfy i jej problemów (oczywiście usterki usunąłem gdzie indziej - w odpowiedniej cenie... i dodam że usterki ni pokrywały się kompletne)... Dla mnie naciągacze , Tyle !

kolego ja odstawiam moja 156 SW do dosyc dobrego mechanika w Bladzikowie tj 30 km od Gdyni jest dosyc toni i solidny no i zna sie na rzeczy

Tylko omijaj tak zachwalany i promowany przez klub alfapomorze warsztat Le-Car. Osoba która potrafi nieźle naciągnąć.
Sam szukam dobrego warsztatu na pomorzu... A Le-Car to radzę omijać szerokim łukiem... nie dość że mechanik sprawiał wrażenie osoby zmęczonej swoją pracą - krótko mówiąc miał mnie w dupie... to jeszcze nasłuchałem się bełkotu na temat swojej alfy i jej problemów (oczywiście usterki usunąłem gdzie indziej - w odpowiedniej cenie... i dodam że usterki ni pokrywały się kompletne)... Dla mnie naciągacze , Tyle !

większych bzdur nie czytałem! Nie znam lepszych fachowców niż w Le-Car. Sporo osób z klubu Alfa Romeo Pomorze u nich serwisuje swoje Alfy nie narzekają. Za dobrą robote trzeba zapłacić, a cwaniaczki którzy chcą mieć wszystko za pół darmo niech robia u pana Henia w garażu....

pracownikowi z aso który sie od nich wyniósł. Jak powiedział niezły z niego "cfaniak"
Ten pracownik najpierw nauczył sie wszystkiego w LeCar a potem uciekł do ASO, zreszta już nie pracuje w ASO AR... długo nie popracował :lol:

Amortyzatory
Powrót