Polski program diagnostyczny

@sdero

Nowy
Auto
RAV4 / Ducati Diavel Carbon
Właśnie kupiłem i zaczynam testy programiku. Jest tańszy od Multiecuscan i z tego co rozmawiałem z autorami jest cały czas rozwijany o nowe funkcję. Wersje demo można pobrać z http://maxiecu.pl

Ja mam akurat wersje full do wszystkich marek ale Alfa + Lancia + Fiat, to 199 zł. Licencja dożywotnia tak jak Multiecuscan.

attachment.php

Załączniki

• maxiecu.jpg
    maxiecu.jpg
    123.4 KB · Wyświetleń: 1,101
Sprawdze w wolnej chwili co to jest.

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

- a może ktos z pełna wersją pokazać co ma do zaoferowania dla giulietty benzynowej z 2010 roku.
- bo wersja demo jest dość cienka.

Załączniki

• 1006.jpg
    1006.jpg
    56.8 KB · Wyświetleń: 215
- firma Mari miała swego czasu pewne pertubacje z klientami i chyba z programem.
- obecnie wszystko gra i koliduje.

to gra czy koliduje ??
bo dla mnie coś tu nie gra = koliduje
w tym zdaniu :-)

nie żebym się czepiał tylko po prostu koniec końców nie wiem czy ok ( gra ) czy nie ok ( koliduje )

- firma Mari miała swego czasu pewne pertubacje z klientami i chyba z programem.

Obserwując ich sprzedaż na allegro można wywnioskować, że od dłuższego czasu jest już ok. Ale nie samym allegro handel stoi:)

Wyślij im info. Reagują szybko na takie zgłoszenia.
Ja mam x32 ze względu na inne programy, które nie lubią się z x64 więc ciężko mi cokolwiek podpowiedzieć.

Oj, przepraszam za zwłokę w odpowiedzi. Od dawna mam kłopot z powiadomieniami :(

Na program nie narzekam, chociaż mam jeden kontroler, z którym jest problem w rozpoznaniu kodu ISO. Wysłałem logi, wiec pewno mi to nie długo poprawią. Prawdę mówiąc stosuje program głównie do samochodów innych marek. Z reszta taki był mój prawdziwy cel zakupu. Jednak przy okazji czasami do jakiejś Alicji się podłączam ;) Czekam jak zostanie zrobiony moduł zapisu logów w formacie csv, tak jak to jest w MES. A wiem z rozmowy telefonicznej, że nad tym pracują.

Jak tam program się spisuje i co można nim robić? Skasuje serwis, czy jednak potrzebny ecuscan? Noszę się z zamiarem kupna, potrzebne pilnie opinie bo na googlach cichosza...

Amortyzatory
Powrót